Sözleşmeyi imzaladı çalışmalara başladı! İsmail Kartal ekibini belirledi

Yayın tarihi: 29 Haziran 2023 Perşembe 3:17 pm - Güncelleme: 29 Haziran 2023 Perşembe 5:35 pm

Jorge Jesus’la yolları ayıran Fenerbahçe’de yeni teknik direktör İsmail Kartal oldu. Kartal, sözleşmeyi imzaladıktan sonra soluğu Samandıra’da aldı. Çalışmalara hızla başlayan Kartal, teknik ekibini de belirledi. Kulüpten yapılan açıklamada ise Kartal’ın imza töreninin haftaya gerçekleştirileceği bildirildi.

Jorge Jesus’un ayrılığının ardından hoca arayışına giren Fenerbahçe eski futbolcusu ve teknik direktörü İsmail Kartal ile mutlu sona ulaştı. Kartal, sözleşmeyi imzaladıktan sonra hızla çalışmalara başladı. 62 yaşındaki deneyimli teknik adam, geceyi Samandıra tesislerinde geçirdi.

Tüm akşam boyunca takım hakkında analiz çalışmaları yapan İsmail Kartal sabah saatlerinde de oyuncu analizlerini yapmaya başladı.

İsmail Kartal resmen Fenerbahçe’de!

ALİ KOÇ’TAN TAM DESTEK ALDI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un tam desteğini alan İsmail Kartal takımın eksiklerini en kısa sürede bularak Ali Koç’a aktaracak ve çalışmalara devam edecek. Transferler konusunda Ali Koç’la ortak çalışacak İsmail Kartal ekibiyle çalışmalara başladı.

EKİBİ BELLİ OLDU

Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal’ın yardımcıları belli oldu. Selçuk Şahin ve Egemen Korkmaz, İsmail Kartal’ın ekibinde yer almayacak. İşte o isimler:

Yardımcı Antrenörler: Recep Karatepe, Sercan Terzioğlu

Antrenör: Kemal Kurak

Kaleci Antrenörü: Haluk Kaplan

Performans Analiz: Kerem Güneş

Atletik Performans Antrenörü: Cengiz Sirkan

İsmail Kartal’ın ekibine önümüzdeki günlerde eklemeler yapılmasının da gündemde olduğu öğrenildi.

İMZA TÖRENİ HAFTAYA

Fenerbahçe’nin Twitter’dan yaptığı paylaşımda, “Samandıra Can Bartu Tesislerinde mesaisine başlayan Teknik Direktörümüz İsmail Kartal’a, Başkanımız Ali Koç ve yöneticilerimiz hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Başkanımızın yanı sıra Genel Sekreter Burak Kızılhan ve Yönetim Kurulu Üyemiz Ahmet Ketenci’nin katıldığı ziyarette, yeni sezon yapılanması ve takvimi ile ilgili konular görüşüldü. Teknik Direktörümüz İsmail Kartal’ın resmi imza töreni önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek” denildi.