Soylu’nun kuzenini öldüren kişi: Tokat attı gurur meselesi yaptım

Yayın tarihi: 19 Temmuz 2022 Salı 11:43 am - Güncelleme: 19 Temmuz 2022 Salı 3:49 pm

Trabzon Of’ta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun 59 yaşındaki kuzeni Sefa Dönmez, Fatih U. tarafından öldürüldü. Fatih U, Dönmez’in kendisine tokat attığını ve gurur meselesi yaptığı için tabancayla öldürdüğünü söyledi.

Of ilçesine bağlı Atatürk Bulvarı’nda dün (18 Temmuz) Fatih U. ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kuzeni Sefa Dönmez arasında daha önce mahkemelik de oldukları ‘balıkçı damı’ meselesi nedeniyle tartışma yaşandı.

Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda Fatih U, belinden çıkardığı tabanca ile Dönmez’e beş el ateş etti. Dönmez vücuduna isabet eden kurşunlarla yere yığıldı. Çağırılan sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Of Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Dönmez, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

Olaydan sonra Fatih U. silahı ile birlikte polise teslim oldu.

ÇELİK YELEKLE  SEVK EDİLDİ

Cinayetle ilgili soruşturma sürerken, şüphelisi Fatih U., güvenlik gerekçesiyle sorgusu için Sürmene İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Sorgusu tamamlanan Fatih U, sağlık kontrolü için hastaneye, ardından da çelik yelek giydirilerek Of Adliyesi’ne sevk edildi.

TUTUKLANDI! “GURUR MESELESİ YAPTIM”

Fatih U, ‘kasten öldürme’ suçundan sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

DHA’nın haberine göre; Cinayet Büro Amirliği ekiplerince alındığı sorguda sabaha kadar ağlayarak, çok pişman olduğunu ifade eden Fatih U’nun sokak ortasında Dönmez’in kendisini tokatladığı gerekçesiyle olayı gurur meselesi yapıp, silahını ateşlediğini söylediği belirtildi.

 

 

 

Süleyman Soylu’nun kuzeni silahlı saldırıda hayatını kaybetti