Soylu’dan sonra Özhaseki’de İBB’yi hedef aldı!

Yayın tarihi: 11 Aralık 2021 Cumartesi 6:41 pm - Güncelleme: 11 Aralık 2021 Cumartesi 6:41 pm

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan sonra AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin de hedefinde.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, “Ne yazık ki CHP’li belediyeler eliyle ajanslara trilyonlarca para dökülüyor. Hizmet ne gezsin, aradan 3 yıl geçti” açıklamasında bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin ajanslara algı operasyonu çekmesi için 850 milyon lira civarında para verdiğini iddia eden Özhaseki, “Dile kolay ya, el insaf. Bu algı dediğiniz nedir, olmayanı olmuş gibi göstermek, yapılmayanı yapılmış gibi göstermek, var olmayanı varmış gibi sunmak. Yalandır, riyadır, ayıptır, günahtır. Bu paraları keşke hayra kullansalardı, keşke hayırlı işlerde kullansalardı.” diye konuştu.

”EĞER BİLMİYORSAM SÖYLESİNLER”

Kendisinin Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde böyle şeylere tevessül etmediklerini öne süren Özhaseki, ”Lütfen, eğer ben bilmiyorsam söylesinler, düzeltmeye hazırım yarın sosyal medyamdan da paylaşırım” ifadelerini kullandı.

Özhaseki şöyle konuştu:

“Olsa olsa gazetelere reklam veririz, şöyle bir işimiz var diye ya da televizyonlara derdik ki ‘açılışımızı duyurun lütfen.’ Onlar da çok makul, 1000-2 bin lira gibi küçük ücretlerdi. Ne yazık ki CHP’li belediyeler eliyle ajanslara trilyonlarca para dökülüyor. Hizmet ne gezsin, aradan 3 yıl geçti.

Lütfen, eğer ben bilmiyorsam söylesinler, düzeltmeye hazırım yarın sosyal medyamdan da paylaşırım. Ankara, Adana, İstanbul, İzmir, Mersin’de CHP’li belediyeler bu 3 sene içinde derde derman herhangi bir hizmet yapmışlarsa lütfen göndersinler. Ben yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısıyım. Bu arkadaşların seçim öncesinde bütün vaatlerini çıkardım, dizdim, tek tek baktım, hangisini yapmışlar diye, yüzde 1’ini bile yapmamışlar, yapmaya da niyet yok.”

NE OLMUŞTU?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TBMM’deki bütçe görüşmelerinde İBB’de işe alınan 500 küsür kişinin terör örgütü üyesi olduğunu iddia etmişti.