Soylu’dan İmamoğlu’na ‘doktor’ yanıtı: Beraber gidelim…

Yayın tarihi: 30 Mayıs 2019 Perşembe 8:39 am - Güncelleme: 30 Mayıs 2019 Perşembe 8:39 am

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul’un seçilmiş başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kendisine ‘Doktora görünmeli’ uyarısına cevap verdi. Soylu, “İkimiz beraber gidelim doktora haydi. Bakalım hangimiz öndeyiz” dedi.

Katıldığı sahur programında konuşan Soylu İstanbul’un seçilmiş başkanı İmamoğlu’nu hedef aldı.

Ekrem İmamoğlu’nu eleştiren Soylu, “Hafif bir ayarı kaçtı. Sağa sola sinirleniyor. Bugün bir çocuğa, bir gencimize hakaret ediyor. Bütün bunları yapıyor, neden biliyor musunuz? Şarjı bitti, onun şarjı 31 Mart’a kadardı. 31 Mart’ta bir güç zehirlenmesiyle karşı karşıya kaldı ve şimdi önüne gelene çatmaya çalışıyor.” ifadelerini kullandı.

Soylu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Allah’tan büyükşehir belediye başkanı değil. Olsa bizi vizeyle sokacak buraya. 23 Haziran’a kadar buradayım Allah’ın izniyle… Büyük bir güç zehirlenmesiyle karşı karşıya. Dün bir gencimizle tartışıyor. Olabilir hepimizin karşısına çıkıyor.  Biz sevgi işaretiyle öfke işaretini ayırabilecek bir akla sahibiz. Bana diyor ki, ‘İçişleri Bakanı bir doktora görünsün.’ İkimiz beraber gidelim doktora haydi. Bakalım hangimiz öndeyiz. Büyük bir tezgaha atıyorlar Türkiye’yi. Bunu çok net bir biçimde görüyorum. Onun için bu hem güvenliğimiz hem de geleceğimiz açısından bizim için önemlidir.”