Soylu’dan aynı soruya 5 gün arayla iki farklı yanıt

Yayın tarihi: 25 Mayıs 2021 Salı 1:40 am - Güncelleme: 25 Mayıs 2021 Salı 2:36 am

İçişleri Bakanı Soylu, “Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in iddialarını Erdoğan ile görüştünüz mü?” sorusuna iki yayında farklı cevaplar verdi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker yayımladığı videolarda ileri sürdüğü iddialarla Türkiye gündemine oturmaya devam ediyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu iddialar üzerine 5 günde iki televizyon kanalına konuk oldu.

Soylu, “Peker’in iddialarını Erdoğan ile görüştünüz mü?” sorusuna ilk katıldığı yayın olan TRT Haber’de, “Sayın Cumhurbaşkanımızla bu konuda görüşmedim. Bu konuyla Cumhurbaşkanımızı meşgul etmeye hicap ederim” demişti fakat bugün katıldığı Habertürk yayınında aynı soruya, “Bu meselelerin ilk başında Sayın Cumhurbaşkanımızla bir değerlendirme yaptık” şeklinde yanıt verdi.

Soylu’ya tepki yağdı! Gazeteciler sordu Soylu yanıtlamadı

CHP’Lİ BAŞARIR: HANGİSİ DOĞRU?

CHP’li Ali Mahir Başarır sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Soylu’nun farklı yanıt verdiğini işaret ederek, “Hangisi doğru?” diye sordu.

Başarır, ” TRT Haber’de Süleyman Soylu: “Sayın Cumhurbaşkanımızla bu konuda görüşmedim. Bu konuyla Cumhurbaşkanımızı meşgul etmeye hicap ederim.” Habertürk’te Süleyman Soylu:
“Bu meselelerin ilk başında Sayın Cumhurbaşkanımızla bir değerlendirme yaptık.” #SoyluyaSoruyorum Hangisi doğru?” ifadelerini kullandı.

Süleyman Soylu: İstifa etmeyi hiç düşünmedim