Soylu hedef gösterdi, Emniyet ‘yağ fiyatları’ paylaşımlarına işlem başlattı

Yayın tarihi: 6 Mart 2022 Pazar 7:38 pm - Güncelleme: 6 Mart 2022 Pazar 7:50 pm

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun “n ‘Şu bitecek, bu bitecek’ diye marketlere gitmesini tahrik edenlere gereğini yaparız” sözlerinden sonra,  Emniyet Genel Müdürlüğü Twitter’da yağ fiyatları üzerinden paylaşım yapan bazı hesapları “provokatif eylem” yaptıkları gerekçesiyle işlem başlattı.

Emniyet Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada  “ , Twitter isimli sosyal medya platformu üzerinde “Yağ fiyatları” üzerinden provokatif ve dezenformasyon içeren paylaşımlarda bulunan 45 hesap hakkında işlemlere başlanılmıştır.” denildi.

Ayçiçek yağı 36 ay taksitle internette satılmaya başlandı!

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ve bağlı il birimlerince, kanunların verdiği yetki ve sorumluluk çerçevesinde, suç ve suçlularla mücadele amacıyla internet ortamında 7/24 esasına göre sanal devriye faaliyetleri yürütülmektedir.

Yürütülen sanal devriye faaliyetleri kapsamında, Twitter isimli sosyal medya platformu üzerinde “Yağ fiyatları” üzerinden provokatif ve dezenformasyon içeren paylaşımlarda bulunan 45 hesap hakkında işlemlere başlanılmıştır.

Yurttaşlar yağ için birbirleriyle yarıştı!

SOYLU HEDEF GÖSTERMİŞTİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Trabzon’da katıldığı programda,  marketlerde stok kalmadığı iddialarına ilişkin olarak kamu düzenini bozmaya çalışanları tespit edeceklerini belirterek, “Sosyal medya üzerinden, birtakım siyasi manipülasyonlarla bu milletin ‘Şu bitecek, bu bitecek’ diye marketlere gitmesini tahrik edenlere gereğini yaparız. Türkiye’nin bu konularda herhangi bir eksikliği söz konusu değildir” dedi.

Soylu’dan ‘yağ bitecek’ diyenlere tehdit gibi sözler

 

.”