Soylu, bu kez de gazeteci Kübra Par’ı hedef aldı: Yazık, üzüldüm adınıza

Yayın tarihi: 6 Aralık 2020 Pazar 2:33 pm - Güncelleme: 6 Aralık 2020 Pazar 2:41 pm

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, HaberTürk gazetesi yazarı Kübra Par’ın, “Kılıçdaroğlu’nun dinlenmediğine kimse inanmaz” başlıklı yazısına sosyal medya hesabından yanıt verdi. Soylu, “Anamuhalefet başkanının dinlenmesi de devlet sapıklığıdır, Bunun iddiası da korkunç bir iftiradır” paylaşımında bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, HaberTürk gazetesi yazarı Kübra Par’ın, “Kılıçdaroğlu’nun dinlenmediğine kimse inanmaz” başlıklı yazısını, “Kübra Hanım, yazık, üzüldüm adınıza. Hukukun izin vermediği kimse dinlenemez, ağır suçtur” sözleriyle eleştirdi.

Koruması gerekenleri hedef gösteriyor! İşte Soylu’nun hedef tahtası

‘YAZIK ÜZÜLDÜM ADINIZA’

Soylu, Twitter hesabından Par’ın paylaşımının altına, “Kübra Hanım, yazık, üzüldüm adınıza hukukun izin vermediği kimse dinlenemez, ağır suçtur… Batının aparatlarının devletimizi itibarsızlaştırmak için, halkın endişe ve korkusundan faydalanma kurgusuna teslim olmuşsunuz…” yorumunu yaptı.

Soylu, Saygı Öztürk’ü bir kez daha hedef gösterdi: Haysiyet cellatlığı yaptın

‘DEVLET SAPIKLIĞIDIR’

Ardından bir paylaşım daha yapan Soylu, şu ifadeleri kullandı:

“Batıya hayranlık duyup kendi devletine kem bakmak… Ben kendimi ortaya koyuyorum Ya iftira sahipleri?! Anamuhalefet başkanının dinlenmesi de devlet sapıklığıdır, Bunun iddiası da korkunç bir iftiradır!”

BAKAN SOYLU HANGİ GAZETECİLERİ HEDEF ALMIŞTI

Bakan Soylu daha önce Odatv Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız’ı hedef almıştı.

Soylu daha sonra da AKP’li vekilin eşinin kamudaki dikkat çeken “yükseliş” öyküsünü yazan Sözcü gazetesi Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk’ün yazısı için “Namussuzluktur” demişti.

Süleyman Soylu şimdi de Müyesser Yıldız’ı hedef gösterdi