Soyguncu, kadına önce silah çekti sonra sarıldı!

Yayın tarihi: 11 Mart 2020 Çarşamba 3:02 pm - Güncelleme: 11 Mart 2020 Çarşamba 3:02 pm

Galler’de bir bar soygunu düzenleyen Luke Jones, barmen kadına önce silah çekti sonra korktuğunu gören soyguncu kadına sarılarak teselli etmeye çalıştı.

29 yaşındaki Luke Jones, Güney Galler’deki bir bara soygun için silahla baskın yaptı. Barmen kadın Yvette Smith o esnada gece işten çıkmaz üzereydi ve son kalan çöpleri topluyordu. Karşısında silahını çekmiş soyguncuyu görünce birden ağlamaya başladı. Ardından Luke Jones, kadının gözyaşlarını görünce kafasındaki maskeyi çıkartıp silahı indirdi ve kadına sarıldı.

Sylvester Stallone’dan koronavirüse eldivenli önlem

Bar’ın kulübüne üye olduğu anlaşılan Luke Jones, kadınla daha önce barda defalarca konuştuğundan dolayı ona sarıldığı ortaya çıktı. Sarılma bittikten sonra Smith, Jones’a neden bunu yapıyorsun diye sordu.

Savcı Heath Edwards şunları söyledi: ‘Bayan Smith, ateşli silah korkusu yaşadı ve öleceğini düşündü. Ama Jones ona dostça davrandı ve onu tanıdığında silahı indirdi ve ona sarıldı.’,

İngiltere’de ilk elektrikli araç şarj istasyonu açılıyor

Jones başlangıçta dedektiflerin hepsinin bir “şaka” olduğunu söyledi ancak daha sonra eroin bağımlısı olduğu için paraya ihtiyacı olduğunu itiraf etti.

Yvette Smith: ‘Dürüst olmak gerekirse silahın gerçek olduğunu ve öldürüleceğimi düşündüm. Dün gece uyumaya çalışırken, gözlerimi her kapattığımda yüzümde bir silah gördüm. Her zaman ağlıyorum. Dürüst olmak gerekirse, öleceğimi düşündüm.’

Uyuşturucu bağımlısı Jones, soygun girişimi ve ateşli silah bulundurmayı kabul ettikten sonra sekiz yıl hapsine karar verildi. Ayrıca, eroin tedarik ettiğini mahkemede kabul etti.

Yargıç Jones’a şunları söyledi: ‘Kurbanını tamamen korkuttun ve o olaydan dolayı hala travma geçirdi.’