Şovmen Mehmet Ali Erbil’den Hasan Can Kaya’ya: Donanımı ve zekası yok

Yayın tarihi: 21 Eylül 2022 Çarşamba 2:15 pm - Güncelleme: 21 Eylül 2022 Çarşamba 2:15 pm

Yaptığı açıklamalarla gündeme tutunmaya çalışan Mehmet Ali Erbil, konuk olduğu canlı yayında, komedyen Hasan Can Kaya hakkında ‘donanımı ve zekası yok’ dedi.

Şovmen Mehmet Ali Erbil, Haber Global ekranlarında yayınlanan Buket Aydın ile Yüz Yüze programına konuk oldu. Erbil, programda komedyen Hasan Can Kaya’yı sert sözlerle eleştirirken, komedyen Cem Yılmaz’ın Erşan Kuneri dizisi hakkında da “Affedersiniz Erşan gibi değil” ifadelerini kullandı.

“HASAN CAN KAYA’NIN DONANIMI YOK”

Erbil, Hasan Can Kaya hakkında şu ifadeleri kullandı:

Şov programlarını hiç izleyemiyorum. Genelde YouTube’da yayınlanıyor galiba. Onunla da pek aram yok. Hasan Can Kaya’yı da duydum, küfür üzerine kurulu bir program. Bence milyonlar izliyor olamaz. Türkiye 85 milyon. En fazla izleyen 1 milyondur. O, 3-4 milyonlar yalan dolan. Biz hakaret duymaya alışkın mıyız? Okan Bayülgen hiç hakaretle bir yayın yaptı mı? Çünkü donanımı ve zekası yok. Şimdi işler biraz daha ucuzladı. O arkadaşın background’u nedir ona bir baksınlar

“AFFEDERSİNİZ ERŞAN GİBİ DEĞİL”

Erbil, Erşan Kuneri hakkında da şunları söyledi:

Şahan’ı da (Şahan Gökbakar) çok beğenirim. Af edersiniz Erşan gibi değil. O platformu da tebrik ediyorum yani bir de devamını çekiyorlar. Nasıl çekiyorlar hayret bir şey. Küfür ediyor üste bir de para kazanıyor.

Mehmet Ali Erbil hakkında zorla getirme kararı