Sosyal medyayı ayağa kaldıran ‘Cihangir sapığı’ yakalandı

Yayın tarihi: 11 Nisan 2021 Pazar 12:17 pm - Güncelleme: 11 Nisan 2021 Pazar 8:14 pm

İstanbul Cihangir’de güpegündüz bir kadını taciz eden erkek, sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Polis, görüntülerden tespit ettiği saldırganı yakalayarak gözaltına aldı.

Cihangir Sanatkarlar Parkı’nda yürüyen bir kadın güpegündüz bir tacizcinin saldırısına uğradı. Görüntülerde kadına arkadan yaklaşan erkek önce elle taciz ediyor. Kadının tepki göstermesi üzerine kollarından tutarak kaçmasına engel oluyor. Tacizlerini sürdüren şahıs kadının bağırmasına engel olmak için ağzını kapatıp bıçakla tehdit ediyor.

Olay anına ait görüntüler sosyal medyadan #CihangirSapığıYakalansın etiketiyle paylaşıldı. Binlerce kişi tarafından paylaşılan görüntülere tepki yağdı.

POLİS HAREKETE GEÇTİ

Sosyal medyada tepki yağan görüntüleri inceleyen polis, saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Konuyla ilgili emniyette herhangi bir şikayetin olmadığı öğrenildi.

BIÇAKLI SAPIK YAKALANDI

CİHANGİR’de bir kadının uğradığı taciz ve saldırının görüntüleri sosyal medyada çok sayıda kullanıcı tarafından paylaşılarak, tepki aldı. Polis, görüntülerden tespit ettiği saldırganı yakalayarak gözaltına aldı.

Çalışma kapsamında görüntülerden kimliği tespit edilen Berzan E.Ç.(19), Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince

Sancaktepe’de bir çay bahçesinde yakalandı. Şüphelinin Asayiş Büro Amirliği’ndeki işlemleri sürüyor. (

Tepkilerden bazıları şöyle: