Sosyal medyada tepki yağmıştı! Kızlarını dövüp videoya çeken çift tutuklandı

Yayın tarihi: 6 Şubat 2021 Cumartesi 9:40 pm - Güncelleme: 6 Şubat 2021 Cumartesi 10:04 pm

Kızına şiddet uyguladığı anlar sosyal medyadan paylaşılan ve tepki toplayan Nurcan Serçe ile ‘dini nikahlı’ olduğunu belirttiği Hayrettin B. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde yaşayan Nurcan Serçe’nin kızına şiddet uyguladığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Geçen yıl yaşandığı belirtilen görüntülere tepki yağarken Nurcan Serçe’nin geçen yıl 4 Nisan’da polis tarafından gözaltına alındığı, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede serbest bırakıldığı bildirildi.

Nurcan Serçe’nin 6 çocuğunun ise devlet korumasına alınarak yurda yerleştirildiği ifade edildi.

Görüntülerin sosyal medyada tepki toplamasının ardından tekrar gözaltına alınan Nurcan Serçe ile dini nikahlı olduğunu belirttiği Hayrettin B. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

“HİÇBİR ŞEKİLDE AÇIKLAMASI YOK”

Dayakçı bir anne olmadığını, şiddet olayının ise bir kez yaşandığını ifade eden Serçe, kendisini savunmadığını belirterek, şunları söyledi:

“Ben o videoları sosyal medyada izledim. O videoların, o dayağın hiçbir şekilde açıklaması yok. O kadar canım acıdı ki. Çocuğum ‘anne yapma’ diyor, ‘anne’ diyor ben ona vuruyorum”

TikTok’ta skandal görüntüler! Bakanlıktan açıklama