Sosyal medyada Şirin Payzın’a ahlaksız saldırı

Yayın tarihi: 7 Ekim 2020 Çarşamba 3:53 pm - Güncelleme: 7 Ekim 2020 Çarşamba 3:53 pm

Sosyal medyada, iktidarın denetlemek için yasa çıkardığı trollerin, gazeteci ve tanınan isimlere yönelik saldırıları hız kesmeden sürüyor.

Şirin Payzın da trollerin hedefindeki son isim oldu. Sosyal medyada, “Murat Ozgul” kullanıcı ismini kullanan bir Twitter hesabı, Şirin Payzın’ın, Erdoğan’ın, “Dünya haydut devletlerden ve onların haydut yöneticilerinden kurtarılmadan, insanlığın kalıcı barışa ve huzura kavuşması mümkün değildir” sözlerini içeren bir tweete “İlginç” yazınca, Payzın’ı hedef aldı.

Nevşin Mengü tecavüz tehditli iğrenç mesajları ifşa etti

Twitter hesabından, “Şirin Payzın sen Ermeni mi sin Bir ara sözü derki (madem Ermeni sin istemeden vermelisin)” ifadeleri paylaşılınca Şirin Payzın çok sert tepki gösterdi.

Şirin Payzın tepkisini, “Trollerinizin seviyesi… Bu ahlaksızları hazineden beslemeye devam mı?” ifadeleriyle dile getirdi.

Bu paylaşımlar, daha önce Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan hakkında, Ayasofya’da çektirilen fotoğrafın ardından hakaret içerikli tweeti hatırlattı. O tweet sonrasında trollere yönelik iktidar kanadından da tepkiler yükselmişti.