Sosyal medyada iki sofra arasındaki fark konuşuluyor

Yayın tarihi: 10 Mayıs 2021 Pazartesi 12:48 pm - Güncelleme: 10 Mayıs 2021 Pazartesi 12:52 pm

Sosyal medyada kullanıcılar Akşener ve Kılıçdaroğlu’nun iftar sofrası ile Bahçeli ve Erdoğan’ın iftar sofrasını karşılaştırdı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti lideri Meral Akşener dün (9 Mayıs) iftar yemeğinde bir araya gelmişti. 15 Nisan’da da AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli birlikte iftar yemeği yemişti.

Millet İttifakı temsilcilerinin iftar yemeğinde buluşmaları bizzat Kılıçdaroğlu ve Akşener tarafından sosyal medyada paylaşılırken ile Cumhur İttifakının temsilcilerinin iftar yemeği, T.C. Cumhurbaşkanlığı resmi Twitter’dan hesabından paylaşılmıştı.

Twitter’da yaptıkları paylaşımda Akşener, “Gösterdikleri misafirperverlik için kendilerine teşekkür ediyorum” derken Kılıçdaroğlu, “Meral Hanım’ın Anneler Günü’nü de kutladım. Hayatın manevi zenginlikleri hepimizin olsun!” ifadelerini kullanmıştı.

“HALKIN SOFRASI İLE SARAYIN SOFRASI”

Sosyal medyada paylaşılan iki ittifakın farklı iftar sofrasına birbirinden çarpıcı yorumlar geldi. Kılıçdaroğlu ile Akşener’in sofrası sade ve doğal bulunurken, Erdoğan ile Bahçeli’nin sofrası şatafatlı ve karmaşık olarak değerlendirildi.

Gelen yorumlardan bazıları şöyle: