Sosyal medyada canlı yayın yaparken şarampole yuvarlandı! Kaldırıldığı hastaneden de kaçtı

Yayın tarihi: 25 Nisan 2022 Pazartesi 3:43 pm - Güncelleme: 25 Nisan 2022 Pazartesi 3:49 pm

Mersin’de Celil Y. isimli vatandaş otomobili ile seyir halindeyken cep telefonu ile sosyal medyada canlı yayın yaptı. Celil Y, yayın sırasında süratle girdiği kavşakta refüje çarparak şarampole yuvarlandı. Olay anı yayına yansırken kaza sonrası Celil Y, kaldırıldığı hastaneden kaçtı.

Mersin’in Tarsus ilçesine bağlı Gazipaşa Caddesi’nde otomobil kullanan Celil Y, cep telefonu ile canlı yayın açtı. Aracıyla caddelerde tur atmaya başlayan Celil Y, süratli bir şekilde girdiği kavşakta hakimiyetini kaybetti. Celil Y, önce refüje sonra da karşı şeride geçerek şarampole yuvarlandı. Celil Y’nin geçirdiği kaza canlı yayına yansıdı. Kazandan sonra da devam yayın ile diğer sürücülerin ve çevrekilerin yardım etmeye çalışması kayıt altına alındı.

SEDYEDEN KALKTI, KAÇTI

İhbar üzerine olay yerine gelen 112 ekiplerince hastaneye kaldırılan Celil Y’ye müdahale edilirken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. Celil Y, daha sonra tedavisi için Tarsus Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ambulanstan hastaneye alınan Celil Y, giriş işlemlerinin yapıldığı sırada bulunduğu sedyeden kalkıp, hastaneden kaçtı. Celil Y.’nin ailesi, kendisinden haber alamadıkları için jandarma ekiplerine ihbarda bulundu. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

Köpeğini öldürmeye çalışan kurdu sopayla kovaladı