Sosyal medya yeni bakan Mehmet Muş’un Berat Albayrak’a attığı maili konuşuyor

Yayın tarihi: 21 Nisan 2021 Çarşamba 9:39 am - Güncelleme: 21 Nisan 2021 Çarşamba 11:23 am

Yeni açıklanan kabinede dezenfektan skandalının ardından Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın görevine son verilirken yerine AKP’li milletvekili Mehmet Muş atandı. Resmi açıklamanın ardından Muş’un zamanında Berat Albayrak’a attığı mail yeniden gündem oldu.

Resmî Gazete’nin mükerrer sayısında yeni bakanlar açıklandı. Bir bakanlığın ikiye bölünmesinin ardından mükerrer sayıda yeni bakanlıklara atanan isimler açıklandı. Ticaret Bakanlığında ise dezenfektan bakan götürdü. Yeni açıklanan kabinede dezenfektan skandalının ardından Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın görevine son verilirken yerine AKP’li milletvekili Mehmet Muş atandı. Yeni açılan bakanlıklar Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına Derya Yanık, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına ise Vedat Bilgin atandı.

Dezenfektan Bakan götürdü! Kabinede 3 yeni isim

Resmi açıklamanın ardından AKP’li Mehmet Muş’un bir zamanlar eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’a attığı mail yeniden gündem oldu.”ağabey” demeyi unuttuğun için “özür dilediği” mektup sosyal medya platformlarında yeniden paylaşıldı.

İşte o mail: