Sosyal medya fenomeninin dehşete düşüren ölümü

Yayın tarihi: 30 Mart 2022 Çarşamba 2:16 pm - Güncelleme: 4 Nisan 2023 Salı 5:17 pm

İtalyan OnlyFans fenomeni Carol Maltesi, korkunç bir cinayetin kurbanı oldu. Katil, teşhis edilmemesi için fenomen Maltesi’yi parçalara ayırdı ve yüzünü yaktı.

Sosyal medya fenomeni Carol Maltesi, İtalya’nın Milano kentinde korkunç bir cinayete kurban gitti. 26 yaşındaki İtalyan OnlyFans fenomeninin cesedinin parçaları,19 Mart’a kadar bir dondurucuda saklandıktan sonra polis tarafından yol kenarındaki çok sayıda çöp poşetinin arasında bulundu.

Sosyal medyada Charlotte Angie kullanıcı adıyla tanınan Maltesi’nin cansız bedenine ait parçalar, Brescia yakınlarındaki Borno kentinde bulundu. Kadın uzun bir süre boyunca teşhis edilemedi.

NTV’de yer alan habere göre; polis tarafından olaya ilişkin görüntülerin yayınlanması üzerine fenomenin hayranları Maltesi’yi dövmelerinden tanıdı.

KATİL ESKİ SEVGİLİ ÇIKTI

Polisin soruşturmasını derinleştirmesi üzerine Borno bölgesindeki güvenlik kameraları incelendi. Maltesi’nin eski sevgilisi ve aynı zamanda komşusu olan yemek bloggerı Davide Fontana’nın arabası şüpheli bir şekilde o bölgede görüldü. Polise verdiği ifadede Fontana, Maltesi ile cinsel ilişkiye girdikten sonra çıkan bir tartışmada onu çekiçle öldürdüğünü itiraf etti.

ÖLDÜRDÜ, ONUN ADINA SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI YAPTI

Cesedin teşhis edilmemesi için yüzünü yaktığını ve parçalara ayırdığını söyleyen Fontana, yakalanmamak için bir süre Maltesi’nin telefonunu ele geçirerek sosyal medya paylaşımlarına devam etti.

Fontana, Maltesi’nin annesine kendisini arayamayacak kadar meşgul olduğunu ve nedenini sonra anlatacağını belirten mesajlar gönderdi.

KATİL KURBANIN YERİNE “İYİYİM” MESAJI ATTI

Polisin görüntüleri yayınlamasından sonra Maltesi’nin endişeli hayranlarını korkudan uzaklaştırmak için “Evet dövmeler benimkine benziyor ama iyiyim” paylaşımını yaptı.