Sosyal medya fenomeni Caner Çalışır hayatını kaybetti

Yayın tarihi: 10 Haziran 2020 Çarşamba 11:19 am - Güncelleme: 10 Haziran 2020 Çarşamba 11:22 am

Tanınmış DJ ve sosyal medya fenomeni Caner Çalışır, bu sabaha karşı geçirdiği kalp krizi nedeniyle 31 yaşında vefat etti. Acı haberi alan İrem Derici ise “Kalbim sızlıyor” diyerek yaşadığı üzüntüyü paylaştı.

2016 yılında çoklu organ yetmezliği nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören sosyal medya fenomeni ve DJ Caner Çalışır hayatını kaybetti. Haberin kısa sürede duyulmasının ardından fenomenin 23 Nisan’da yaptığı son paylaşımının altına taziye yorumları yağdı.

“HUZURLA UYU CANER, KALBİM SIZLIYOR”

Sosyal medya hesabından yayınladığı videolarla adını duyuran ve “Ablan star bebeğim” sözüyle tanınan Çalışır’ın ölüm haberi İrem Derici başta olmak üzere tüm sevenlerini yıktı. Çalışır ile yakın arkadaş olan Derici, Instagram hesabından “Daha 1 hafta önce ‘Biz neler atlattık, bunlar vız gelir abla’ dememiş miydik biz? Huzurla uyu Caner, kalbim sızlıyor. Seni çok seviyorum ve çok çok üzgünüm. Çok üzgünüm” dedi. Fenomen Samet Liçina ise Caner Çalışır’ın fotoğrafını paylaşarak “Toprağın bol ruhun huzurlu olsun” yorumunu yaptı.

Fenomen Caner Çalışır son olarak Kanal D’de yayınlanan Benimle Söyle yarışmasında jürilik yaptı. Çalışır çeşitli dizi ve filmde de rol aldı.

CANER ÇALIŞIR KİMDİR?

Radyo ve televizyon mezunu Caner Çalışır ilk olarak Vine üzerinden paylaştığı videolarla dikkatleri üzerine çekti. Komedyen Okan Bayülgen ile birlikte bir süre çalışmış olan ünlü DJ, Kerimcan Durmaz, Hakan Kakız gibi isimlerle olan yakın arkadaşlığı ile biliniyor.

Sosyal medya fenomenlerinden olan ve Kerimcan Durmaz’ın yakın arkadaşı olan Caner Çalışır geçirdiği kalp krizi nedeniyle 31 yaşında hayatını kaybetti. Çalışır’ın 2016 yılında da çoklu organ yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü iddia edilmişti.

SURVİVOR CEMAL CAN’IN DA YAKIN ARKADAŞIYDI

Survivor 2020’de mücadele eden Cemal Can Canseven’i de oldukça üzecek olan ölüm haberi bu sabah geldi. Sosyal medya fenomeni ve DJ Caner Çalışır geçirdiği kalp krizi nedeniyle sabaha karşı hayatını kaybetti. Daha önce de çoklu organ yetmezliği nedeniyle tedavi gören Çalışır’ın ani ölümü sevenlerini yasa boğdu.

Cemal Can Canseven’in de yakın arkadaşlarından biri olan Caner Çalışır’ın vefat haberini yarışmada olması nedeniyle daha sonra öğrenmesi bekleniyor. Programda aileden bir görüşme talebi geldiği takdirde yarışmacılar aileleriyle görüşebiliyor.

Fenomen Ares’i öldüren baba-oğul hakkında flaş gelişme