Sosyal medya dahisi Web3 projeleri geliştirecek

Yayın tarihi: 13 Mart 2022 Pazar 1:00 pm - Güncelleme: 12 Mart 2022 Cumartesi 3:32 pm

Sosyal medya dahisi Web3 platformuna geçiş yapıyor. Kripto para piyasası her geçen yıl büyümeye devam ediyor ve teknoloji sektörü bunu iyi değerlendiriyor.

Sosyal medya dahisi Web3 platformu ile anlaşma yaptı. Geleneksel teknoloji dünyasının en iyilerini kendi tarafına çekmeyi başaran Blockchain platformları gelişmeye devam ediyor. Snapchat platformunun kıdemli direktörü ve aynı zamanda mühendisi olarak görev yapan Chad DePue, son derece önemli bir gelişmeye imza attı.

Sosyal medya platformlarının aranan isimlerinden bir tanesi olan ünlü mühendis, artık Web3 alanında çalışma yapacak. Kendisi daha önceden Microsoft gibi şirketlerde de hizmet vermişti. Bu nedenle onun teknoloji alanında fazlasıyla ön plana çıktığını söyleyebiliriz.

Web3

Blockchain teknolojisi, günümüzün en önemli gelişmelerini kendi içerisinde barındırıyor. Uniswap bunlardan sadece bir tanesi. Ethereum ağı dışındaki diğer Blockchain ağları ile iletişim kuracağını söyleyen bu platform sosyal medya dahilerini kendisine çekiyor.

 

Polygon gibi son derece aktif ağları kendi platformu ile entegre etmeyi başaran Uniswap, başarısına yeni başarılar eklemek istiyor. Özellikle Web2 alanından Web3 sektörüne doğru çok ciddi bir geçiş var. Blockchain sektöründeki iş fırsatını gören mühendisler ve yöneticiler bu tarafa doğru kayıyor.

NASA, James Webb Uzay Teleskobu görevinde yeni gelişme

Sosyal medya dahisi bu platforma geçtikten sonra henüz 17 açık pozisyon daha olduğu ifade edildi. Uniswap buna benzer daha başka işe alımlar yapacak. Teknoloji konusunda rekabeti sürdürmeye niyetli olan kripto para dünyası bu şekilde gelişmeye açık olduğunu kanıtlıyor.