Sörloth, Trabzonspor taraftarına ‘yeter artık’ diyerek isyan etti

Yayın tarihi: 3 Haziran 2021 Perşembe 10:41 am - Güncelleme: 3 Haziran 2021 Perşembe 10:41 am

Trabzonspor’un takımına dahil etmek için yoğun çaba sarf ettiği Alexander Sörloth, Türkiye’ye dönme düşüncesinin olmadığını Trabzonspor taraftarına çok sert sözlerle ifade etti.

Alexander Sörloth, Trabzonspor’un kendisine gösterdiği yoğun ilgiden rahatsız. Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun Leipzig’le kiralama için görüştüğü Norveçli forvet, Türkiye’ye kesinlikle dönmek istemiyor. Bordo-Mavili taraftarlar da yetenekli forvetin sosyal medya hesaplarını adeta ablukaya kaldı. Kız arkadaşı ve kendisinin paylaşımlarına milyona yakın yorumlar bırakıldı. Sörloth da bu isteklerden bunaldığını ifade etti.

Trabzonspor’da Sörloth sesleri

“STRESE GİRDİM”

Sörloth Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Merhaba Trabzonspor taraftarları. Sevginiz ve desteğiniz için minnettarım ama lütfen beni aramayı ve bana mesaj göndermeyi bırakın. Hayatımı çok stresli bir hale getiriyor. Yeter artık” dedi.

“TELEFON NUMARAMI DEĞİŞTİRDİM”

Norveç’te yayın yapan TV 2’ye konuşan Sörloth, “Gelen mesajlardan dolayı telefon numaramı değiştirdim. Instagram bildirimlerini kapattım. Telefon numaramı ele geçirdiler” ifadelerini kullanmıştı.