Sony’nin Uncharted filmi için istenilen istikrar hala sağlanabilmiş değil

Yayın tarihi: 25 Ağustos 2019 Pazar 9:56 am - Güncelleme: 25 Ağustos 2019 Pazar 9:57 am

Sony’nin beyazperdeye aktarmak için çaba sarf ettiği Uncharted filmi için istenilen istikrar hala sağlanabilmiş değil. Film için anlaşılan Dan Trachtenberg yönetmenlikten ayrıldığını açıkladı.

Son dönemde başarılı oyunların beyaz perdede boy göstermesine alıştık diyebiliriz. Bu tarz yapımların kimisi hayli başarılı olurken, kimisi ise belli bir kitleyle sınırlı kalıyor. Her halükarda bu bağlamdaki filmlerin belli bir müşteri kitlesinin olduğu kesin diyebiliriz.

Bu durumun farkında olan Sony, köklü oyun serilerinden biri olan Uncharted’ı beyaz perdeye taşımak için kolları sıvamıştı. Uzun süren görüşmeler sonucunda Uncharted filmi için Tom Holland ile anlaşma sağlanmıştı.

Filmin yönetmen koltuğuna ise Black Mirror ile ün yapan Dan Trachtenberg’i geçiren Sony, istediği istikrarı bir türlü sağlayamadı. Geçtiğimiz gün Trachtenberg’in filmin yönetmenliğinden ayrıldığı haberi geldi.

Konu ile ilgili Sony’den herhangi bir açıklama gelmiş değil. Dahası Tom Holland’ın da Sony Pictures’i sosyal medya hesabından takipten çıkarması, kafalarda başka soru işaretlerinin de oluşmasına neden oldu.

Muhtemelen Holland bunu Disney – Sony gerginliğinden ötürü yapmış olabilir. Malum, Holland şu anda Marvel evrenindeki Spider-Man’e hayat veriyor. Eğer anlaşma sağlanamazsa, Holland için de süper kahramanlık serüveni sona erecek.

Galaxy Note 10 Plus alacağınız parayla bunları yapabilirsiniz!