Sony Xperia ve Meizu işbirliğine gidecek

Yayın tarihi: 3 Temmuz 2022 Pazar 9:30 am - Güncelleme: 2 Temmuz 2022 Cumartesi 2:54 pm

Ekim 2021’de Japon teknoloji devi Sony Xperia, Çinli şirket Meizu ile Meizu’nun Flyme OS’nin bazı öğelerinin Xperia akıllı telefonlara entegre edilmesini sağlayacak bir anlaşmaya vardı.

Sony’nin Flyme OS’yi akıllı telefonlarına tam olarak entegre etme fikriyle oynuyor olabileceğine dair göstergeler var. Halihazırda, Çin’de satılan mevcut Xperia telefonlarına uygulama mağazası, e-posta, hava durumu, haber ve bilgi widget’ları ve Flyme tarafından uyarlanan diğerleri önceden yüklenmiş oluyor.

Ancak, yakın zamanda firma tarafından gönderilen bir anket anketinde, kullanıcıların bir dokunuşla Flyme özellikleriyle sunulan işletim sistemini kullanma deneyimleriyle ilgili geri bildirimleri istendi. Sorulardan biri, kullanıcıların mevcut işletim sistemini değiştirmek için Xperia telefonlarına tamamen entegre edilmiş Flyme hakkındaki görüşlerini sordu.

Sony Xperia

 

Meizu’nun Flyme işletim sistemini kullanan Sony Xperia telefonlarının söylentileri ilk olarak bu yıl Ocak ayında ortaya çıktı. Çinli bir blogcu daha sonra Sony’nin Çin’deki Xperia telefonlarının Meizu tarafından sağlanan bazı yerelleştirilmiş takviyeleri alacağını ve tüm işletim sistemi hala stok Android tabanlı olacağını açıkladı.

Bu anket, firmanın yeniden düşünmekte olduğunun bir göstergesi olabilir. Sonuçta, hisse senedi Android deneyimi, Çin’de başka yerlerde olduğu gibi modaya uygun bir düşünce değil. Çoğu akıllı telefon üreticisi genellikle hizmet verdiği bölgenin ihtiyaçlarına göre uyarlanmış özelleştirmeler sunar. Bu konuda gelişmeler oldukça sizleri bilgilendireceğiz.

Xiaomi 12S serisi fotoğraflarla ortaya çıktı