Sony Xperia 2 özellikleri nasıl olacak?

Yayın tarihi: 4 Eylül 2019 Çarşamba 10:23 am - Güncelleme: 4 Eylül 2019 Çarşamba 10:23 am

Sony, bu yıl amiral gemisi modellene sil baştan çekip, bu segmenti Xperia 1 şeklinde isimlendirmişti. 2019 sonu tanıtılacak olan Xperia 2 modeli ise merakla bekleniyordu. Ekran konusunda farklı bir şeyler deneyen Sony, gelen sızıntılara göre; bu yılda da 21:9 ekran oranını kullanacak gibi görünüyor.

Sony Xperia 2 özellikleri nasıl olacak? 6.1 inç büyüklüğünde 21:9 oranında 3840×1644 piksel çözünürlüğünde OLED ekran ile geleceği söylenen telefonda parmak izi okuyucusu telefonun yan bölümüne konumlandırılacak. Ekrana parmak izi sensörünü entegre etmeyen Sony, tasarımsal açıdan Xperia 1 ile aynı hatları Xperia 2’de de uygulayacak.

Huawei Mate 30 tanıtım tarihi açıklandı!

Gücünü Qualcomm’un yeni nesil yonga seti Snapdragon 855 Plus‘tan alacak olan telefon 8 GB RAM‘i ile akıcı bir deneyim sunacak. Üçlü kamera kurulumuna yer verecek olan Sony, ön tarafta ise tek kamera kullanacak gibi görünüyor.

Sony Xperia 2

Akıllı telefon pazarında umduğunu bulamayan ve küçülmeye giden Sony, muhtemelen artık daha az telefon tanıtacak. Amiral gemisi modellerine ve orta segmente ağırlık vereceğini düşündüğüm Sony, bakalım rakipleri karşısında uzun vadede nasıl bir performans sergileyecek?