Sony Xperia 1 III ön siparişlerine başlayacak

Yayın tarihi: 24 Haziran 2021 Perşembe 8:00 am - Güncelleme: 23 Haziran 2021 Çarşamba 1:58 pm

Sony Xperia 1 III akıllı telefon iki aydan uzun bir süre önce duyuruldu ve “bu yazın başında” piyasaya sürüleceği vaatleri verildi. Sony Amerika Birleşik Devletleri bölümü, telefonu 1 Temmuz ön sipariş tarihiyle listeledi. Fiyatı 1.299,99 dolar olacak ve bu, Rusya ve Çin dahil olmak üzere dünya çapında hemen hemen aynı.

Sony Xperia 1 III, yakında Sony’nin yetkili bayilerinden biri aracılığıyla Kuzey Amerika’da ön siparişe sunulacak. B&H Photo, Xperia 1 III için listesine bir ön sipariş tarihi eklendi ancak hala resmi bir fiyat belirtilmemiş. Yine de renkler söz konusu olduğunda alıcıların seçenekleri geniş değil. Cihaz ön siparişte sadece buzlu siyah rengiyle satılacak. Xperia 1 III, dünya çapında 4K 120Hz OLED ekrana sahip ilk akıllı telefon. Değişken odak uzunluklu telefoto lens, üç 12MP atıcının tümünde T* kaplamalı ZEISS lensler ve 120 fps’de 4K video kaydı sunuyor.

Sony Xperia 1 III

 

Telefon, en yeni LPDDR5 ve UFS 3.1 çeşitlerinden 12 GB RAM ve 512 GB’a kadar depolama alanına sahip Snapdragon 888 yonga setinden güç alıyor. Sony ABD, Xperia 1 III’ü B&H ve diğer perakendeciler aracılığıyla ön sipariş için sunuyor ancak henüz gerçek gönderim tarihini açıklamadı. Bir diğer büyük bilinmeyen ise daha küçük kardeş Xperia 5 III’ün bulunup bulunmadığ. Söz konusu kardeş cihazın gelişiyle ilgili hiçbir bilgimiz yok, ancak yakında söylentiler başlayabilir.

Tesla süper bilgisayarı yapay zekaya sahip otomobil sistemleri üretecek