Sony, PlayStation Awards etkinliği hakkında açıklamalarda bulundu

Yayın tarihi: 18 Ekim 2019 Cuma 11:42 am - Güncelleme: 18 Ekim 2019 Cuma 11:42 am

Sony her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği PlayStation Awards ’ın bu yıl ki etkinliği hakkındaki detayları açıkladı. Japon konsol devi tarafından yapılan açıklamada PlayStation Awards 2019 etkinliğinin 3 Aralık’ta Japonya’nın başkenti Tokyo’da gerçekleşeceği belirtildi.

Bilindiği üzere Sony PlayStation Awards etkinliğinde, Asya bölgesinde en çok satan oyunları deklare ediyor. 1 milyondan fazla satan oyunlara Platinum Prize, 500K – 1M arası satan oyunlara Gold Prize ödülleri veriliyor. Ayrıca PS Store üzerinden en çok satan 3 oyuna da PlayStation Network Award ödülü veriliyor.

Ayrıca bu yıla özel olarak verilecek olan PlayStation 25th Anniversary Users Choice Award ödülü de Asyalı oyun severler tarafından belirlenecek. Bu ödüle şimdiye kadar herhangi bir PlayStation konsolu için çıkmış tüm oyunlar dahil edilecek. En çok oy alan 5 oyun ödüle layık görülecek.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Muhtemelen PlayStation Awards 2019 etkinliğinde yeni bir oyun duyurusu gelmeyecektir. Çünkü etkinlik duyuru değil, mevcut oyunları ödüllendirmeye yönelik bir organizasyon.

iPhone SE 2 özellikleri ve fiyatı!