Sony, PlayStation 4 için 7.0 sistem güncellemesi için kolları sıvadı

Yayın tarihi: 9 Ekim 2019 Çarşamba 11:27 am - Güncelleme: 9 Ekim 2019 Çarşamba 11:27 am

Sony, PlayStation 4 için 7.0 sistem güncellemesi için kolları sıvadı. Android’e uzaktan oynama özelliği getirecek olan güncelleme bu hafta içerisinde yayınlanacak.

Sony, PlayStation 4 için 7.0 sistem güncellemesi için kolları sıvadı. Sony şu aralar yeni nesil konsolu için yoğun mesai harcıyor. Fakat bu Japon oyun devinin PlayStation 4’ü dışlayıp, unuttuğu anlamına da gelmiyor.

Geçtiğimiz Temmuz ayında beta sürecine giren PlayStation 4 7.0 sistem güncellemesinin bu hafta içerisinde kullanıma sunulacağı belirtildi.

Gelecek olan PlayStation 4 7.0 güncellemesi ile Android’e remote play yani uzaktan oynama özelliği de gelmiş olacak. Hatırlanacağı üzere bu özellik kısa süre önce iOS’e gelmişti. Yeni güncelleme ile iOS 13 kullanan cihazlar da remote play özelliğinden faydalanabilecek.

Remote Play’i Android cihazınızda kullanabilmek için sürümünüzün 5.0 ya da yukarı olması gerekiyor. Bu sayede dilerseniz telefonunuzu ikinci bir ekran olarak kullanabiliyorsunuz. Remote Play’in Android’e geçte olsa gelmesi güzel olmuş.

Sony şimdilik güncelleme tarihi hakkında net bir tarih vermedi. Fakat çok büyük bir ihtimalle PS4 4 7.0 güncellemesi, bu hafta içerisinde kullanıma sunulmuş olacaktır.

TP-Link Deco E4 Mesh Wi-Fi Sistemi ile ölü noktalara veda edin