Songül Öden’den sonra Hazal Kaya da isyan etti: Çok ağır

Yayın tarihi: 14 Nisan 2022 Perşembe 8:39 am - Güncelleme: 14 Nisan 2022 Perşembe 8:39 am

Dizilerdeki kadın oyuncuların başrol erkek oyunculara yakıştırılmadıkları için eleştirilmeleri ve hakarete uğramaları Songül Öden ve Hazal Kaya’yı isyan ettirdi.

Oyuncu Songül Öden birkaç gün önce, Kıvanç Tatlıtuğ ile oynadığı Gümüş dizisindeki gelen izleyici yorumlarını açıklamıştı. Oyuncunun yaptığı ‘Psikolojik baskı gördüm’ açıklamasına Hazal Kaya’dan geldi.

Songül Öden’den yıllar sonra gelen Kıvanç Tatlıtuğ itirafı

Sabah’ın haberine göre, oyuncu Hazal Kaya, kendisinin de önceden rahatsız olduğu bir konuda meslektaşı Songül Öden’e destek verdi. İstanbul Levent’te görüntülenen ve muhabirlerle sohbet eden Hazal Kaya’ya, “Songül Öden, ‘Kıvanç Tatlıtuğ ile oynadığım dönem, ‘Ya Kıvanç’ın karşısına bunu mu koymuşlar’ diyorlardı üzülüyordum’ dedi.” sorusu iletildi. Oyuncu “Hepimize tuhaf yorumlar geliyor tabii. Böyle iyi aktörler ile oynadığımız için şanslı olduğumuzu söylüyorlar, bunları hepimize yapıyorlar ama artık ciddiye almıyoruz. Songül’ün yaşadığı çok ağır bir şey, ben bile hatırlıyorum. Tabii kendisi benim öz ablam gibi olduğu için. Hepimize yapılıyor ve artık umursamıyoruz.” şeklinde cevap verdi.