Fenerbahçe’nin, Deniz Türüç için Kayserispor’a ödeyeceği rakam belli oldu

Yayın tarihi: 2 Ağustos 2019 Cuma 8:30 pm - Güncelleme: 2 Ağustos 2019 Cuma 9:35 pm

Fenerbahçe, Deniz Türüç transferi için Kayserispor ile anlaşmaya varıldığını açıkladı. 3 yıllık imza atacak olan Türüç için 3,5 milyon Euro ödeneceği belirtildi.

Fenerbahçe Kulübü, milli futbolcu Deniz Türüç’ün transferi konusunda Kayserispor Kulübü ile anlaşmaya varıldığını açıkladı. Sarı-lacivertli kulübün bonservis için 3,5 milyon Euro ödeyeceği ifade edildi. Deniz Türüç’ün de yeni kulübüne 3 yıllık imza atacağı kaydedildi.

BAŞKAN AÇIKLADI

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin istediği Deniz Türüç’ün transferi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Erol Bedir, Deniz Türüç’ün Kayserispor’dan ayrıldığını söyledi. Erol Bedir’in açıklamasının hemen ardından resmi açıklama geldi.

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın transfer listesinde bulunan Deniz Türüç’ün yeni takımı belli oldu. Deniz Türüç, Fenerbahçe ile anlaşmaya vardı. Kayserispor Başkanı Erol Bedir, TRT Spor’da bağlandığı canlı yayında transferi resmen duyurdu.

Erol Bedir, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Deniz Türüç kiminle anlaşırsa biz önünü açarız demiştik. Ayın üçüne kadar bu işin bitmesi lazım yoksa Kayserispor’da kalacağını söylemiştik. Deniz Türüç’ün konuştuğu takımla anlaştığını duyduk. Daha önce üç kulüple de görüştüğümüzde şartlarımızı sunmuştuk. Üç kulüp de şartlarımızı kabul etmişti. ‘Deniz Türüç ile anlaşırsanız bizim istediğimiz rakam budur’ demiştik. Bugün aldığımız bilgilere göre Deniz Türüç’ün anlaşmaya vardığını öğrendik. Kulüp de bizi arayarak bu işin bittiğini söyledi.”

 

 

FENERBAHÇE DE AÇIKLADI

Fenerbahçe Kulübü de, Deniz Türüç transferinin tamamlandığını resmi internet sitesinden açıkladı.

Yapılan açıklamalarda şu ifadelere yer verildi:

“Kulübümüz, Deniz Türüç’ün transferi için Kayserispor Kulübü ile anlaşma sağlamıştır.

Oyuncunun sağlık kontrollerini geçmesinin ardından kendisi ile yapılacak görüşmeler sonucunda, transfer neticelendirilecektir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Fenerbahçe Spor Kulübü”