Hamile kadınına saldıran baklavacı magandalar tahliye oldu!

Yayın tarihi: 30 Temmuz 2019 Salı 12:21 pm - Güncelleme: 30 Temmuz 2019 Salı 2:22 pm

Pendik’te hamile kadının içinde bulunduğu araca saldırdığı iddiasıyla tutuklanan Seydioğlu Baklava’nın sahipleri Hasan Sel ve Hüseyin Sel’in tahliyesine karar verildi. Mahkeme çıkışında konuşan Kararın ardından, 7 aylık hamile olan Ayfer Bahçıvan’ın avukatı, ‘tahliye edilmeleri berat ettikleri anlamına gelmiyor’ dedi.

 

Pendik’te 7 aylık hamile kadının içinde bulunduğu aracın önünü keserek dikiz aynasını kıran ve kaputunu teklemeyen Seydioğlu Baklava’nın sahipleri Hasan Sel ve Hüseyin Sel, “kara ulaşım araçlarını kaçırma veya alıkoyma”, “mala zarar verme” ve cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” suçlarından 20’şer yıla kadar hapis istemiyle bugün hakim karşısına çıktı. Mahkeme, şahısların tahliyesine karar verdi. Kararın ardından, 7 aylık hamile olan Ayfer Bahçıvan adliyede gözyaşı döktü. Bahçıvan’ın avukatı, ‘tahliye edilmeleri berat ettikleri anlamına gelmiyor’ dedi.

<iframe frameborder=’0′ scrolling=’no’ width=’100%’ height=’380′ allowfullscreen=’true’ webkitallowfullscreen=’true’ mozallowfullscreen=’true’ src=’https://cdn00.vidyomani.com/c/9/4/1/hamile-kadin-avukat/index.html’></iframe>

 

Hamile kadının aracına saldıran trafik magandalarının dükkanlarının tabelaları indirildi!

Olay 6 Temmuz’da E-5 karayolunda meydana gelmişti. Hasan ve Hüseyin Sel, trafikte kendilerine yol vermediğini iddia ettikleri araca, içerisinde hamile bir kadın olmasına rağmen saldırıda bulunmuştu.