Son Başbakan Binali Yıldırım İstiklal Marşı’nı kağıttan bakmasına rağmen yanlış okudu

Yayın tarihi: 23 Nisan 2023 Pazar 3:32 pm - Güncelleme: 24 Nisan 2023 Pazartesi 9:35 am

AKP Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, TBMM’de 23 Nisan Özel Oturumu’nda İstiklal Marşı’nı kağıttan okudu. Yıldırım’ın kağıttan okumasına rağmen okurken takılması ise dikkatlerden kaçmadı.

AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, TBMM’de düzenlenen 23 Nisan özel gündemli oturumunda konuştu. Yıldırım’ın oturumda İstiklal Marşı’nı kağıttan okuması ve buna rağmen takılması dikkatlerden kaçmadı.

MECLİS KÜRSÜSÜNDE SON KONUŞMASINI YAPTI

Konuşmasında ise son kez kürsüye çıktığını dile getiren Yıldırım, “Dünyanın hiçbir ülkesinde, eşi olmayan 23 Nisan Çocuk Bayramı Türkiye’nin ve dünyanın bütün çocukları için kutlu olsun. Allah Türkiye’nin ve dünyanın bütün çocuklarının yüzünü güldürsün. Bu konuşma, şahsım için özel bir anlam ifade ediyor. Milletvekili, bakan, Başbakan, TBMM Başkanı gibi şerefli görevler ile çıktığım bu millet kürsüsünde son kez huzurlarınızdayım. Önümüzdeki yasama döneminde bu Meclis’te görev yapan milletvekillerimizin yarıdan fazlası olmayan. Ben de onlardan biriyim. İnsan işi ile, eseri ile yad edilir… Hepimizin karnesini millet veriyor. Umarım ve dilerim ki, naçizane ismimiz bu büyük millete, ülkeye hizmet etmiş birisi olarak anılır. Baki kalan bu kubbede, hoş bir sedaymış. Bizler, vazifemizi milletimize, ülkemize hizmet olarak tanımladık ve öyle yola çıktık. Şükürler olsun, milletimizin hizmetinde yol arkadaşı olduk. Milletin emanetine halel getirmedik” ifadelerini kullandı

AKP’nin “3 dönem” kuralına “Binali Yıldırım müdahalesi” iddiası!