Sol – CHP – Faşizm

Yayın tarihi: 6 Eylül 2022 Salı 10:18 am - Güncelleme: 6 Eylül 2022 Salı 10:18 am

Sayıl Cengiz Gündoğdu

Seçim hattına girerken Türkiye’de siyasi parti manzaraları… Kendilerini sol diye beyan ve deklare eden sol partiler, milletin adet ve lütfuna bigane oldukları için seçimde hiçbir kıymeti harbiyeleri yoktur. Fakat esas mesele bir asırdır, bu mazlum milleti kasıp kavuran illet ve sebep Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Gariptir ki bu partinin milletle hiçbir irtibatı yoktur. Bu partinin bütün amaç ve gayesi, bu memlekette militarist, jakoben, ateist ve Siyonist amaçla memleketin asıl sahibi bizleri parya yapmaktır. Bu parti, militarist, jakoben, ateist, Siyonist karakterinin yanında kripto ve cuntacıdır. Ve yeniden gizlice altı oku piyasaya sürecekler.

Altı ok nedir? İlim sahibi psikolog, psikiyatr uzmanı felsefeci ve semiyoloji sahibi Fenomenolog Prof. Dr. Bekir, altı okun umdeleri için şunu demektedir:

“Altı okun ilham kaynağı faşizmdir ve Mussolini’nin faşizm teorisi Türkiye’ye intikal ettirilip CHP’nin umdesi yapılagelmiştir.”

CHP ve solcular Atatürk ile Kemalizm’i karıştırmaktadır. Atatürk bu halkın kültürel mirasıdır. Bizler hepimiz Atatürkçüyüzdür. Kanımızın son damlasına kadar Atatürk’ü müdafaa ederiz.

Kemalizm’e gelince… Kemalist’in ortaya konan umdelerini görelim. Evvela Altı Ok’a demokrasiyi ilave edelim. Cumhuriyetçilik umdesine gelince. Bu memlekette kim Cumhuriyetçi değil. Kim padişahlık istiyor.

Laikliğe gelirsek. Kim laikliğe karşı. Laiklik, dindar olmaya, namaz kılmaya, örtünmeye karşı değildir. Karşı olanlar CHP gibi yobazdır. Yobazlıkla Atatürkçülüğün alakası ve ilgisi yoktur.

Milliyetçilik “Ne mutlu Türküm” demeyenleri düşman ilan etmek, milliyetçilik değildir. Esas milliyetçi biziz.

Bunların derken solcu ve CHP’nin neresi devrimci. Halka karşı jakoben zihniyetle devrimci olunmaz. Ancak darbeci olunur.

Halkçılığa gelince… halkı inim inim inleten, insanı bir dilim ekmeğe muhtaç eden, camileri kapatan faşist ve egoist ve goşist CHP mi halkçı… gülerim.

Helalleşme oyunuyla halkı kandırmaktan vazgeçin. Boş yere çaba harcıyorsunuz. Bu halk, Viyana önlerine kadar at koşturmadı mı. Macar ovalarında cirit oynamadı mı. Öyleyse bu halk yanılmaz.

Not

İmam Hatiplilere hakaret ederek ve böylece bin yıllık örf ve adet ve geleneklerimizi ve istiklal ve cumhuriyetimize kast eden Gülşen’e ceza olarak İmam Hatip okuluna talebe olarak kaydı yapılmalı ve en üst dereceden not alarak mezuniyeti takibe alınmalıdır.