Erzurum’da sokak ortasında kadını darp eden Volkan B. serbest bırakıldı!

Yayın tarihi: 21 Temmuz 2020 Salı 12:56 pm - Güncelleme: 21 Temmuz 2020 Salı 7:40 pm

Erzurum’da genç bir kadını sokak ortasında yumruklayıp, boğazını sıkarak darp eden zanlı, Erzurum Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Zanlının cezaevinden yeni çıktığı öğrenildi. Birlikte yaşadığı Volkan B. tarafından darp edilen kadın, şikayetçi olmadı. Volkan B., sevk edildiği adliyede, Sulh Ceza Hakimliği’nce ‘konutu terk etmeme’ şeklinde adli kontrol getirilerek, salıverildi.

Sabıkalı olduğu ve cezaevinden yeni çıktığı öğrenilen V.P. (40), dini nikahlı eşi K.T. (21) ile tartışmaya başladı. Üç aylık hamile olan genç kadının, “Çocuğumu aldırdım” demesi üzerine öfkelenen V.P., tokat attığı genç kadına, “Sen benimle dalga mı geçiyorsun, öldürürüm seni” deyip boğazını sıkarak yere yatırdı.

Cep telefonu ile o anları görüntüleyen bir kadının “Polisi arıyoruz, sen kime vuruyorsun burası dağ başı mı?” laflarını umursamayan zanlı, “Ara sana ne” diye cevap verdikten sonra genç kızı yerden kaldırdı.

SOKAK ORTASINDA ŞİDDET

Genç kadına hakaretler yağdıran kişi, “Sen benimle dalga mı geçiyorsun, öldürürüm seni” dedikten sonra küfür ve şiddete devam ediyor. Daha sonra genç kızı yere yatıran öfkeli kişi, karın bölgesine yumruk atıyor. Bu sırada olayı cep telefonu ile görüntüleyen bir kadın, “Polisi arıyoruz” deyip tepki gösterince, şiddet uygulayan kişi “Ara sana ne” deyip, darbetmeyi sürdürüyor. Bahçe duvarının yan kısmından geçen başka bir kadın da “Sen kime vuruyorsun, burası dağ başı mı?” deyince genç kızı yerden kaldırdığı görülen kişi, daha sonra bölgeden ayrılıyor.

Cep telefonuyla kaydedilen görüntüler Twitter’da paylaşılınca, tepkilere neden oldu. Darbetme görüntüleri üzerine harekete geçen polis, şüphelinin bulunması için çalışma başlattı.

DARP EDEN KİŞİ SERBEST BIRAKILDI

Erzurum’da, sokak ortasında, Kübra T.’yi darp eden ve görüntülerin sosyal medyada yayınlanması üzerine gözaltına alınan Volkan B., sevk edildiği adliyede, Sulh Ceza Hakimliği’nce ‘konutu terk etmeme’ şeklinde adli kontrol getirilerek, salıverildi.

 

Kayseri’de IŞİD sanığına 6 yıl 3 ay hapis

Gazeteci Aziz Oruç’un tutukluluğunun devamına karar verildi