Sokak hayvanları açıklaması tepki çeken Yeşim Salkım ateş püskürdü

Yayın tarihi: 1 Nisan 2022 Cuma 11:54 am - Güncelleme: 1 Nisan 2022 Cuma 11:54 am

Yeşim Salkım’ın sokak köpeklerinin rehabilitasyon merkezine gönderilmesi ile ilgili açıklama yapmasının ardından rehabilitasyon merkezlerindeki kötü durumlara dikkat çeken sosyal medya kullanıcıları Yeşim Salkım’a boykot çağrısı yaptı. Boykot edilen Yeşim Salkım ise sosyal medyadan ateş püskürdü.

TGRT ekranlarında Yeşim Salkım ile Şeffaf Masa programında sunuculuk yapan Yeşim Salkım sokak hayvanlarının tartışıldığı konuda sokak köpeklerinin rehabilitasyon merkezine gönderilmesini talep etmesi sosyal medyanın gündemine oturdu.

Birçok sosyal medya kullanıcısı rehabilitasyon merkezilerinin ölüm yuvalarından farkının olmadığını belirtirken Yeşim Salkım için boykot çağrısı yapıldı.

“SİZİN NE DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ UMRUMDA DEĞİL”

Yeşim Salkım ile Şeffaf Masa programında sunuculuk yapan Yeşim Salkım, Twitter’dan #yesimsalkımboykot etiketiyle Türkiye gündeminde zirveye oturdu.  Bunun üzerine hakkındaki olumsuz yanıtlara cevap vermek için video çekerek yayınlayan Salkım, kendisini eleştirenlere “Sizin ne düşündüğünüz benim umurumda değil” dedi. Salkım’ın açıklaması şu şekilde:

“Evet son derece adil bir yayın yaptım. Sokaklardaki hayvanların rehabilitasyon merkezlerine alınmasını, orada bakılmasını ve bir yuvaya sahip olması gerektiğini, bunun için belediyeleri, İçişleri Bakanlığını ve hükümeti göreve çağırdım.”

“Acılı bağlanmış olan iki babaya da ‘Helvasını nasıl kardınız?’ diye mi soracaktım ha geri… Sizin ne düşündüğünüz benim umurumda değil.” diyen Yeşim Salkım, “Doğru tektir. Ben de doğru olanı yaptım. Benim kadar hayvanları seven insan zaten yoktur. Anladınız mı? Hayvan sevgisinin ne olduğunu sizden öğrenecek değilim ben.”

Yeşim Salkım battaniye altından zamlara tepki gösterdi: Kabusta mıyız?