Soğukta üşüyen yavru köpeği sırtına almaya çalışan çocuk duygulandırdı

Yayın tarihi: 2 Şubat 2022 Çarşamba 2:01 pm - Güncelleme: 2 Şubat 2022 Çarşamba 2:01 pm

Van’ın Erciş ilçesinde etkili olan kar yağışı sonrası soğuk havada kalan sokak köpeğine iki çocuk sahip çıkmak istedi. Çocuklardan birinin yavru köpeği sırtına alıp götürmeye çalıştığı görüntüler, yürekleri ısıttı.

Erciş’te kar yağışının ardından etkili olan soğuk havada kardeş oldukları tahmin edilen biri kız 2 çocuk, sokakta buldukları yavru köpeğe sahip çıktı. Yaşı daha küçük olan erkek çocuk, yavru köpeği sırtına aldı. Ancak birkaç adım attıktan sonra köpek yere düştü. Bu kez çocuk, köpeği kucaklayıp, araçların ardından geçerek bölgeden uzaklaştı. O anlar, aynı bölgede taksicilik yapan Çağrı Aldeşer tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Aldeşer’in sosyal medya hesabından paylaştığı görüntüler, yoğun ilgi gördü, çok sayıda beğeni aldı.

“GÖRSEM ALINLARINDAN ÖPECEĞİM”

Görüntüleri çekerken duygulandığını belirten Çağrı Aldeşer, “Geçtiğimiz gün etkili olan kar yağışı yerini aşırı soğuklara bıraktı. Durağımızın karşısında 2 çocuğun 1 yavru köpeği sırtlayarak götürmeye çalıştıklarını fark ettim. Hemen cep telefonumu çıkarıp çekmeye başladım. 7-8 yaşlarında 2 çocuğun bu davranışı beni çok duygulandırdı. Havalar soğudu, sokak hayvanlarına hepimizin sahip çıkması lazım. 2 çocuğun bu davranışı bizlere örnektir. Çocuklar köpeği sırtlarken düşe kalka alıp götürdüler. Sanırım bu güzel 2 çocuk kardeş. Görüntülerden sonra bu bölgede çocukları aradım ama şu ana kadar göremedim. Görsem alınlarından öpeceğim” diye konuştu.

Donmaktan kurtarılan 63 yavru köpek yeni yuvasında