Soğuk diyerek sahneye çıkmayan Manuş Baba’ya hayranlarından tepki

Yayın tarihi: 17 Ocak 2022 Pazartesi 10:32 am - Güncelleme: 17 Ocak 2022 Pazartesi 10:32 am

Sivas’ta bir kayak merkezinde sahneye çıkması beklenen Manuş Baba, konser anında “soğuk havayı” gerekçe göstererek sahne almaktan vazgeçti. Yaşanan olayda hayranları Manuş Baba’ya tepki gösterdi.

Bir kayak merkezinde konser vermesi beklenen Manuş Baba, havanın soğuk olmasını sebep göstererek sahneye çıkmaktan son anda vazgeçti. Öğlen saatlerinde başlaması gereken konser bir türlü başlamayınca, alanda bekleyenler duruma tepki gösterdi.

Duruma tepki gösteren hayranları, “Biz onun için gelmiştik. Bu soğukta saatlerce onu bekledik. Sahneye çıkmaması bizleri çok üzdü. Bu yaptığını kendisine yakıştıramadık” diyerek tepkilerini dile getirdi.

ORGANİZASYON ŞİRKETİNDEN MANUŞ BABA’YA TEPKİ

Manuş Baba’nın konser vermesini ayarlayan organizasyon şirketinden bir yetkili yaptığı açıklamada Manuş Baba’ya sert bir şekilde tepki göstererek, “Bu durum gösterdi ki bundan sonraki her türlü organizasyonumuzda topluma ve hayranlarına daha fazla saygı duyan, cihazlarından çok sevenlerine değer veren, zaman ayırarak etkinliklere gelen sevenlerine saygı duyan sanatçılarımızla sizlerin karşısında olacağız. Tekrar saygı ile sizlerden özür dileriz” ifadelerini kullandı.

Organizasyon şirketinin yaptığı açıklama ise şu şekilde:

Kamuoyuna duyurulur saygıdeğer misafirlerimiz sizlerin güzel bir zaman geçirmeniz amacıyla soğuğa rağmen ekipler dün geceden beri çalışarak sahne kurulumları gerçekleştirilmiştir.

Şehrimizin güzel sanatlar lisesi öğrencileri aynı şartlarda ve aynı teknik ekipmanlarla, başarıyla konser icra etttiler. Maalesef konser saatinden 1 saat geçmesine rağmen sahneye çıkılmamış olup kar yağışı bahane edilerek.

Kullanacakları cihazların kıymetinden bahsetmişler bu zor şartlarda konser için tesisimize gelen misafirlerimizi üzmüşler ve tepkisini çekmişlerdir. Bizler programın icra edilebilmesi için playback dahil alternatif tekliflerde bulunmamıza rağmen tarafımıza izahı yapılamayan teknik eksiklikten dolayı programın yapılamaması açıklaması, şartları zorlamalarına rağmen sahneye çıkamadıkları açıklaması tamamen çarpıtmadan ibarettir. Çünkü cihaz ayarları için sahneye dahi çıkılmamıştır.

Bu durum gösterdi ki bundan sonraki her türlü organizasyonumuzda topluma ve hayranlarına daha fazla saygı duyan, cihazlarından çok sevenlerine değer veren, zaman ayırarak etkinliklere gelen sevenlerine saygı duyan sanatçılarımızla sizlerin karşısında olacağız. Tekrar saygı ile sizlerden özür dileriz.

MANUŞ BABA’DAN AÇIKLAMA

Manuş Baba ise Instagram hesabından yaptığı paylaşımla sahnenin kar ve tipiye uygun olmadığı için konser veremediğini söyleyerek hayranlarına yaşattığı mağduriyet yüzünden özür diledi.

Kadın şarkıcıların kıyafetlerini hedef alan Yıldızhan’a tepki: Ağlıyor şu anda!