Sofuoğlu, Lamborghini’sini bakın nereye park etti!

Yayın tarihi: 12 Şubat 2019 Salı 5:09 pm - Güncelleme: 12 Şubat 2019 Salı 5:10 pm
Kendisine ‘Senatör’ kartı bastıran AKP’li Kenan Sofuoğlu her iki otoparkta da yer olmasına karşın Lamborghini marka lüks aracını park etmenin yasak olduğu Meclis Camisi’ne giden yola park etti.

Bastırdığı kartvizitte kendisini ‘Senatör’ olarak tanıtan AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu kanunları hiçe saydı. Sofuoğlu, lüks Lamborghini marka aracını otopark yerine TBMM yerleşkesi içindeki yola park etti. Sofuoğlu’nun aracını bıraktığı yolun her iki yanında yaklaşık 20 metre ileride bulunan milletvekilleri için ayrılan otoparklar bulunuyor.

AKP’li Sofuoğlu söz konusu otoparklar yerine lüks aracını TBMM yerleşkesi içinde yer alan Meclis Camisi’ne giden yola park etmeyi tercih etti. Milletvekilleri için ayrılan otoparklarda yer olmasına karşın AKP’li Sofuoğlu’nun aracını neden TBMM’deki camiye giden yol üzerine park ettiği merak konusu oldu.

AKP’li Kenan Sofuoğlu daha önce TBMM’de yaptırdığı kartvizitinde “senatör” yazılması ve danışmanlarına “Emir erim” diyerek sosyal medyada yaptığı paylaşımla gündeme gelmişti.

“YABANCIDAN YABANCIYA SATILIK”

Sofuoğlu, Lamborghini Aventador model otomobili 385 bin Avro’ya internette satışa çıkarmıştı. Satışın, ‘Yabancıdan yabancıya’ yapılacağı bildirilmişti.