Snapchat ücretli bir abonelik katmanını test etmeye başladı

Yayın tarihi: 20 Haziran 2022 Pazartesi 8:30 am - Güncelleme: 19 Haziran 2022 Pazar 2:33 pm

Snapchat ücretli abonelik için yeni adımlar atıyor. Snapchat kullanıcıları için yeni bir abonelik hizmeti olan Snapchat Plus’ın erken dahili testini yapıyor

Tersine mühendis Alessandro Paluzzi, hizmet hakkında neredeyse hiçbir şey açıklamazken, uygulamada Snapchat Plus’ın neler sunabileceği hakkında bize bir fikir veren bazı gizli bilgiler buldu.

 

Görünüşe göre, kullanıcıların bir arkadaşını 1 numaralı BFF’leri olarak sabitlemelerine izin verecek ve onlara bazı özel simgelere erişim sağlayacak. Snapchat Plus kullanıcıları ayrıca profillerinde bir rozet alacak, arkadaşlarının konumlarını son 24 saat içinde görme olanağına sahip olacaklar – eğer bu arkadaşlar kullanıcıyla konumlarını paylaşıyorsa – ve kaç arkadaşının hikayelerini tekrar izlediğini görecek.

 

snapchat

Paluzzi’nin ortaya çıkardığı ayrıntılara göre, hizmet kullanıcılara ayda 4,59 euro (yaklaşık 80 TL) veya yılda 45,99 euroya (yaklaşık 830 TL) mal olacak.

 

Snap hizmeti sunmaya karar verirse, bu özellikler ve fiyatlar, özellik kullanıma hazır olduğunda değişebilir. Diğer sosyal ağların ve uygulamaların da kendilerine ait ücretli katmanlar sunduğunu veya üzerinde çalıştığını görünce, Snapchat Plus’ın kullanıma sunulması sürpriz olmaz. Twitter Blue, geri alma düğmesi gibi ek özellikler isteyen kullanıcılar için geçen yıl ABD’de 3 dolarlık bir seçenek olarak piyasaya çıktı. Telegram ayrıca, en ateşli hayranlarına daha büyük yüklemelerin yanı sıra daha fazla hız ve kaynağa erişim sağlamak için bu ay bir Premium katman başlatacağını da doğruladı.

Samsung Galaxy S21 FE 4G geliyor!