Snapchat, Özel Hikayeler özelliğini güncelledi

Yayın tarihi: 1 Haziran 2022 Çarşamba 9:00 am - Güncelleme: 31 Mayıs 2022 Salı 4:20 pm

Özelliğin orijinal sürümü size yalnızca Snapchat Hikayelerinizi görüntülemeniz ve katkıda bulunmanız için arkadaş eklemenin bir yolunu sunuyor. Ancak yenilenen Paylaşılan Hikayeler adlı yeni sürüm, eklediğiniz arkadaşlarınızın kendi kişilerini eklemesine olanak tanıyacak.

Yemek pişirdiğinizi ve arkadaşlarınızın da yemek Hikayelerini eklemelerini istediğinizi varsayalım, onları da gruba ekleyin, böylece onlar da daha fazla kişi ekleyebilecek. Uygulama, bunun “tüm futbol takımının, kamp ekibinin veya bir grup yeni iş arkadaşının eğlenceye katılmasını” kolaylaştırdığını söylüyor.

Snapchat

 

Normal Hikayeler gibi, paylaşılanlar kaybolmadan önce yalnızca 24 saat görünür olacak, ancak muhtemelen tüm katılımcıların birbirini tanımayacağı varsayıldığından bir sohbet bileşenine sahip olmayacak. Uygulama ayrıca, eklemeleri izlemek ve hepsinin güvenli olduğundan emin olmak için otomatik dil algılama ve diğer inceleme araçlarını kullanacak. Son olarak, engellediğiniz biriyle bir Paylaşılan Hikayeye katıldıysanız bir bildirim alacaksınız. Böylece gizlilik ve güvenlik konusunda da geride kalmayacaksınız.

Snapchat, son birkaç ay içinde, muhtemelen insanların gelir artışındaki yavaşlama karşısında uygulamayı daha fazla kullanmasını sağlamak amacıyla bir dizi başka yeni özellik yayınladı. Nisan ayında, daha gösterişli içerik üretmenize yardımcı olacak “yönetmen modu” adlı yeni bir içerik oluşturucu dostu düzenleme araçları paketini tanıttı. Ayrıca, ASL alfabesini öğrenmek için kullanabileceğiniz bir ASL alfabe lensini tanıttı ve YouTube videolarını doğrudan platformda paylaşma özelliğini yayınladı.

Yeni Galaxy A13, Mediatek Helio G80 çipine sahip olabilir