Snapchat kullanıcılarını konserlerle eşleştirecek

Yayın tarihi: 18 Şubat 2022 Cuma 10:00 am - Güncelleme: 17 Şubat 2022 Perşembe 7:37 pm

Çarşamba günü Snapchat, Ticketmaster ile konserlerden haberdar olmayı ve arkadaş davet etmeyi biraz daha kolaylaştıracak yeni bir ortaklığı duyurdu.

Uygulama içindeki bir tür mikro uygulama olan Mini – Snapchat sekmesi içinde önemli bir değişiklik yapıldı. Bu sekmedeki uygulama biraz flört servisi gibi işlev görecek. Uygulama bireysel kullanıcıların ilgi alanlarına göre hazırlanmış çeşitli yerel konserleri kullanıcılar ile eşleştirecek. Kullanıcılardan önce küçük bir ankete katılmaları istenecek. Bu anket sayesinde kullanıcıların beğenebilecekleri konserler ve sanatçılar algoritmik olarak tespit edilecek. Ardından kullanıcıya Tinder benzeri bir formatla öneriler sunulacak. Kullanıcı beğenip beğenemeyeceğine göre sağa ya da sola kaydırma yapabilirler.

Snapchat

 

Snapchat’in 25 yaş altı demografisindeki popülaritesi, kendisine canlı müzik alanında benzersiz bir avantaj sağlıyor. Snap Inc., 2021’in son çeyreğinde 13 milyon yeni kullanıcı kazanarak popülaritesini yakın zamanda artırdı. Platform, bir müzik keşif aracı başlatmak için geçen yıl Universal Music Group ile ortaklık kurarak müzik alanında şimdiden ayaklarını yere bastı. Geliştirilen Gen Z uygulaması TikTok’a rakip olabilecek nadir uygulamalardan biri. Bu uygulama hem yeni hem de eski şarkıları viral hale getirme yeteneğiyle öne çıkıyor.

Snapchat’in gücü , insanları daha samimi ağlarda birbirlerine bağlamasında yattıyor. Kullanıcılar için  şovlarla eşleştiren ve arkadaşlarını davet etmelerine izin veren bir araçın daha mantıklı olacağını düşünüyoruz.

Efsane dizi Aşk-ı Memnu ekranlara geri dönüyor!