Snapchat Donald Trump ile gündemde

Yayın tarihi: 6 Haziran 2020 Cumartesi 9:30 am - Güncelleme: 5 Haziran 2020 Cuma 11:15 pm

Dünyanın en büyük platformlarından birtanesi olan Snapchat Donald Trump ’a fena kapak yapmasıyla gündeme gelmeye başladı. haberin detaylarına geçmeden önce, ABD’de yaşanan son durumu hızlıca hatırlayalım.

Snapchat Donald Trump ile gündemde. ABD polisinin gösterdiği şiddet nedeniyle ülkede büyük bir kargaşa yaşandı. Neredeyse her eyalette gösteriler başladı ve uzun bir süre devam etti. Donald Trump ortalığı yumuşatacak açıklamalar yapmadı.

Snapchat Donald Trump

Hepinizin hatırlayacağı üzere Snapchat platformunda keşfet bölümü yer alıyor. Burada yapacağınız bütün paylaşımlar reklam olarak görülüyor ve diğer kullanıcılara ulaşıyor. Takipçi veya beğeni sayısını artırmak isteyenlerin en fazla kullanıldığı yerlerden birisi de hiç şüphesiz keşfet bölümüdür.

Snapchat önemli bir karar alarak Donald Trump’ın paylaşımlarına burada yer vermeyeceğini söyledi. Ayrıca onu bölücülükle suçlayan platform, çok sert çıkıştı. Snapchat sözcüsünün CNN’e yaptığı açıklamalarda, bundan sonra Donald Trump ile ilgili herhangi bir paylaşımın keşfet bölümünde yer almayacağı söylendi. Böylece ABD Başkanı tamamen bu sosyal medyadan çıkarılmış oldu. Kısa bir süre önce Twitter platformu da onun paylaşımlarını gizlemişti.

ABD Başkanı Donald Trump uzun bir süredir toplum tarafından sert bir şekilde eleştiriliyor. Özellikle de onun yaptığı şiddeti körükleyici açıklamalar toplum tarafından sert bir şekilde eleştiriliyor. Normal şartlarda ülkelerde karışıklık çıktığında, devlet başkanlarından yumuşak açıklamalar yapmaları beklenir. Trump kısa bir süre içerisinde olmasa bile, muhtemelen buna bir yanıt verecektir. Sizce Snapchat izlediği politika ile doğru olanı yapıyor mu?

Oppo Enco W31 kablosuz kulaklık incelemesi