SMA hastası Eylül Bebek yardım bekliyor!

Yayın tarihi: 18 Nisan 2022 Pazartesi 3:40 pm - Güncelleme: 18 Nisan 2022 Pazartesi 3:40 pm

Ölümcül bir kas hastalığı olan SMA Tip-1 hastası Eylül Bebek, sağlığına kavuşmak için yardım bekliyor. Eylül Bebek’in annesi paylaştığı videoda kızı için yardım istedi.

6 aylık olan olan SMA Tip-1 hastası Eylül’ün hastalıktan kurtulması ve sağlığına kavuşması için yardım kampanyası düzenleniyor. Yüzde 10’a ulaşılan kampanya ile Eylül’ün Zolgensma ilacına ulaşarak sağlığına kavuşması amaçlanıyor.

Eylül Bebek’ten mesaj;

Merhaba ben Eylül, henüz 6 aylığım. Sma tip-1 hastasıyım. SMA ölümcül bir kas hastalığıdır. Kampanyam 1.5 aylık ve %10 ‘a ulaştı. Annem ve babam beni ”Mavişim” diyerek seviyor. Maviş gözlerimin solmaması ve yaşayabilmem için senin desteğine de ihtiyacım var. Beni görmezden gelirseniz Yurt dışında bulunan Zolgensma ilacıma ulaşamam. Diğer çocuklar gibi gülmek, yemek yemek ve koşmak için sesimi duyurmama yardım eder misiniz? Benim de yaşamaya hakkım var ve bu hakkım şuan sizin ellerinizde. Bana destek olarak ömür boyu minnetkarlık duyacağım kahramanlarımdan olabilirsiniz. Siz varsanız ben var olabilirim.