Skandal harekete imza atan iki fenomen maçlardan ömür boyu men cezası aldı

Yayın tarihi: 30 Ekim 2019 Çarşamba 1:00 pm - Güncelleme: 30 Ekim 2019 Çarşamba 1:00 pm

Beyzbol maçında atıcının dikkati dağıtmak için göğüslerini açan Lauren Summer ve Julia Rose isimli Instagram fenomenleri, maçlardan ömür boyu men cezası aldı.

Maça giden iki Instagram fenomeni Lauren Summer ve Julia Rose, atıcıyı şaşırtmak için göğüslerini açtı. Canlı yayında ekrana gelen görüntüler, Amerika’da bir numaralı gündem maddesi oldu.
Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından harekete geçen lig yönetimi, her iki güzeli de liglerden ömür boyu men etti. İki fenomene cezanın tebliğ edildiği mektupta, izleyici kurallarının ihlal edildiği kaydedildi.

LİG SÖZCÜSÜ DOĞRULADI

Lig sözcüsü Michael Teevan, USA Today’e verdiği demeçte gelişmeleri doğruladı. Teevan, ticari menfaat sağlamak amacıyla ihlal edilen taraftar kurallarını affetmelerinin mümkün olmadığını ifade etti.

GÖĞÜS KANSERİNE DESTEK İSTEDİLER

Cezalarının belli olmasının ardından her iki güzelden beklenmedik bir hamle geldi. Kişisel sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulunan Julia Rose ve Lauren Summer, takipçilerinden göğüs kanserine destek için bağışta bulunmalarını istedi.

İki güzelin bu hareketinin, bir sosyal sorumluluk projesi kapsamında mı yoksa takipçi kazanmak için mi yapıldığı henüz kesinlik kazanmadı.