Skandal! Emniyet, Sedat Peker’e yurt dışına gidişlerinde de koruma polisi vermiş

Yayın tarihi: 16 Mayıs 2021 Pazar 8:38 pm - Güncelleme: 16 Mayıs 2021 Pazar 8:59 pm

Organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker’in 2015 ve 2019 yıllarında yaptığı yurt dışı seyahatlerine devletin kendisine tahsis ettiği koruma polisleri ile gittiği ortaya çıktı. Peker’in Kosova’da yanında olan koruma polisinin, tamamen yurt dışına gitmeden birkaç gün önce yaptığı paylaşımda da yanında olduğu görüldü.

Organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker geçtiğimiz günlerde yayımladığı videoda, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında iddialarda bulunmuştu. Soylu’nun kendisine “Pislik mafya babası” dediğinin altını çizen Peker, “Eğer mafya babasıysam neden bana koruma polisi tahsis ettin? Süresini neden uzattın?” diye sordu.

Yayımlanan videonun ardından Odatv, devletin yurt dışına çıkmadan 8 ay önce Peker’e verilen koruma polisinin devamı için karar aldığı belgeleri ortaya çıkardı.

Soylu: Birilerinin elinde operasyon elemanı mafya pisliği… Sedat Peker: Korumamı sen vermedin mi?

İşte o belgeler;

2015 VE 2019’DA YURT DIŞINA KORUMA POLİSLERİ İLE ÇIKMIŞ

Sedat Peker’in 2015 yılında gerçekleştirdiği Umre ziyaretine devletin kendisine tahsis ettiği koruma polisi Ö. ile gittiği belirlendi.

İşte o fotoğraflar;

Peker’in 2019 yılında Kosova’da bulunan Mamuşa Belediyesi’ne yaptığı ziyarete de devletin kendisine tahsis ettiği koruma polisi K. ile yaptığı ortaya çıktı.

Sedat Peker’den 5. video! Soylu, Ağar ve Selvi için yeni iddialar

İşte o fotoğraf;

TAMAMEN GİDERKEN DE POLİS VARMIŞ

Sedat Peker’in Kosova’da yanında olan koruma polisinin, tamamen yurt dışına gitmeden birkaç gün önce yaptığı paylaşımda da yanında olduğu görüldü.