Siyasetin nabzı Demokrasi Arenası’nda attı: Halk artık bu iktidardan nefret etmiştir

Yayın tarihi: 1 Nisan 2022 Cuma 9:05 pm - Güncelleme: 2 Nisan 2022 Cumartesi 11:11 am

Duayen Gazeteci Uğur Dündar’ın sunduğu Demokrasi Arenası programının bu haftaki konukları CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel, İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray ve Hukukçu Murat Ergün oldu.

Demokrasi Arenası’nda gündemin öne çıkan başlıkları ele alındı. Programda konuşan CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel, yeni Seçim Yasası’na ilişkin “Ne yaparlarsa yapsınlar, hangi seçim sistemini getirirlerse getirsinler çok fena cevabını alacaklardır. Halk bu iktidardan artık nefret etmiştir. Bu iktidarın sonu artık bu seçimdedir” diye konuştu.

AYTUN ÇIRAY’DAN TANSU ÇİLLER AÇIKLAMASI

Son günlerde eski Başbakan Tansu Çiller hakkında ortaya atılan iddiaları değerlendirdiği sırada, Uğur Dündar’ın “Sizin için bundan sonra Tansu Çiller bir siyaset insanı değil bir magazin figürü mü?” sorusuna İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray “Sayın Çiller ile ilgili konuyu bir magazin konusu olarak gördüğüm için o konuda bir değerlendirme yapmayı boş görüyorum. Onun adını ortaya atarak yapılan çalışmalar, açılmak istenen tartışmaların gayri ciddi görüyorum. Siyaseten önemsiz buluyorum. O nedenle değerlendirmeye değer bulmuyorum” şeklinde yanıt verdi.