Siyah çarşaflı infaz! Birlikte yaşayan çifte kurşun yağdı

Yayın tarihi: 10 Haziran 2022 Cuma 9:39 am - Güncelleme: 10 Haziran 2022 Cuma 9:41 am

Adana’da biri siyah çarşaf giymiş iki şüpheli, birlikte yaşayan Yusuf Gencer ile Hilal Ş.’ye tabancayla kurşun yağdırdı. Gencer, olay yerinde hayatını kaybederken, Hilal Ş. ise ağır yaralandı.

Olay, gece yarısı merkez Seyhan ilçesi Yenibey Mahallesi’nde meydana geldi. Kimliği belirsiz biri siyah çarşaflı, diğeri ise şapkalı olduğu öne sürülen iki şüpheli, üç katlı binan ikinci katında oturan Yusuf Gencer’in evinin önüne geldi. Evin zilini çalan şüpheliler, kapıyı açan Gencer ve beraber yaşadığı Hilal Ş.’ye tabancayla kurşun yağdırıp, olay yerinden kaçtı.

HALA YAKALANAMADILAR

Silah seslerini duyup, eve gelen komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Gencer’in yaşamını yitirdiği belirlendi. Göğüs bölgesine isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Hilal Ş. ise olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Adana Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Hilal Ş.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Gencer’in cesedi, polis ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.

Kaçan cinayet şüphelilerini yakalamak için harekete geçen polis, soruşturmaya devam ediyor.

‘Çarşaflılar çocuk kaçırdı’ paylaşımı yapan kadının evini basıp özür dilettiler