Sivok ‘doktor değil veteriner’ demişti! Fenerbahçe’den ‘Ertuğrul Karanlık’ iddialarına yanıt

Yayın tarihi: 6 Aralık 2023 Çarşamba 2:13 pm - Güncelleme: 6 Aralık 2023 Çarşamba 2:14 pm

Fenerbahçe‘de yaşanan sakatlıklarla ilgili hedef haline gelen kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık’la ilgili iddialara yanıt geldi. Kulüpten yapılan açıklamada, “Söz konusu spekülasyonların ciddiye alınmamasını hassasiyetle rica ediyoruz” dedi.

Fenerbahçe, uzun süren sakatlıklarla ilgili, eski Beşiktaş futbolcusu Thomas Sivok’un iddiaları hatırlatılarak hedef tahtasına konulan kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık ile ilgili açıklama yaptı.

Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Bir süredir sosyal medyada başlayan daha sonra geleneksel medyaya yansıyan kulüp doktorumuz Ertuğrul Karanlık ile ilgili spekülasyonlar üzerine açıklama yapma gerekliliği doğmuştur. Kulübümüzde tedavi süreçleri; kulüp doktorumuzun kontrolünde, oluşan sakatlıkların konumuna göre yurt içi ve yurt dışı uzmanlarına da danışılarak profesyonel şekilde yürütülmektedir. Tüm oyuncularımızın, kulüp tedavi programı önerisi dışında, durumları hakkında kendilerinin de başka uzmanlara danışma hakları mevcuttur. Sezon başından itibaren çoğunluğu darbe sonucu meydana gelen sakatlıklar ile ilgili teşhis ve tedavi süreleri, öngörülen sınırlar içerisinde gerçekleştirilmiş olup hiçbir oyuncumuz kulüp dışı tedaviye gerek duymamışlardır. Bu vesile ile vurgulamak isteriz ki; kulübümüzün doktorlarımıza ve sağlık ekibimize güveni tamdır. Taraftarlarımızdan, özellikle son günlerde öne çıkan, gündem yaratan eski futbolcuların ve bazı yorumcuların gerçek dışı söylemlerini dikkate almamalarını bekliyoruz. Bahsi geçen yorumcuların ve eski futbolcuların geçmiş camiaları göz önünde bulundurulduğunda, yaratılmak istenen gündemin nasıl bir amaca hizmet etme hedefi taşıdığı da açıkça görülecektir. Sezon hedeflerine odaklanmış takımımızın ve camiamızın iç huzurunu bozmaya yönelik bu tip speskülasyon, saldırı ve yalanlardan takımımızı korumamız camiamızın en önemli sorumluluklarındandır. Bu sebeple söz konusu spekülasyonların ciddiye alınmamasını hassasiyetle rica ediyoruz.”

NE OLMUŞTU?

Beşiktaş’ın eski oyuncularından Tomas Sivok, takımdan ayrıldıktan sonra o dönemde siyah beyazlı ekipte görev yapan Ertuğrul Karanlık hakkında ‘Doktor değil veteriner’ demişti. Becao, Djiku ve Fred’in sakatlanmasının ardından Karanlık’ın ismi yeniden gündeme geldi. Şu anda Fenerbahçe’de görev yapan Karanlık, takımdaki uzun süreli sakatlıklarla ilgili hedef tahtasına konulmuştu.

TFF Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor’u disipline sevk etti

Kaynak: TELE1