Sitenin bahçesindeki kavga acil servise uzandı

Yayın tarihi: 4 Mayıs 2021 Salı 5:52 pm - Güncelleme: 4 Mayıs 2021 Salı 5:52 pm

Antalya’da bir sitenin bahçesinde iki aile arasında başlayan tartışma, acil servise uzandı.  Kavgaya karışanların tamamına kısıtlamayı ihlalden ceza uygulanırken, gözaltına alınan 3 kişi ifadelerinin ardından bırakıldı.

Antalya’nın Kemer ilçesine 1 Mayıs Cumartesi günü bir sitenin bahçesinde N.P. ve B.S.Ç. isimli kadınlar arasında tartışma çıktı. Tarafların birbirine hakaretler ettiği tartışma bir anda büyüdü. N.P.’nin babası İ.P. ve annesi E.P. ile B.S.Ç.’nin yaşı küçük olan oğlu E.E.Ç. de gelerek tartışmaya dahil oldu. Bir süre sonra ise B.S.Ç.’nin eşi V.Ç. ile akrabası C.O. da olaya karıştı.

Taraflar birbirlerine ele geçirdikleri sert cisimlerle vurmaya kalkışıp, hakaret ederken, içlerinden biri eline aldığı büyük bıçakla bağırmaya başladı. Bu kişiyi bir kadın güçlükle zaptetmeye çalıştı. Tartışmayı gören çevredekiler durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafları ayırdı.

GÖZALTINA ALINANLAR SERBEST BIRAKILDI

Birbirinden şikayetçi olan taraflar sağlık kontrolleri için Kemer Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Hastanenin acil servisinde muayene için bekleyen B.S.Ç., eşi V.Ç. ve çocukları E.E.Ç.; tartıştıkları İ.P.’nin oğulları İ.P. ile M.P. tarafından darbedildi. Olayların ardından İ.P. ve M.P. ile C.O. gözaltına alındı. 3 kişi ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

KISITLAMAYI İHLALDEN PARA CEZASI

Kavganın yaşandığı gün tam kapanma nedeniyle sokağa çıkma kısıtlaması bulunması dolayısıyla olaya karışanların tamamına İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 3 bin 150’şer lira ceza uygulandığı öğrenildi.

OLAY ANI KAMERADA

Site bahçesindeki tartışma anı ise bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Kadın erkek birden fazla kişinin birbirine girdiği görüntülerde bir kişinin eline geçirdiği sopayla bir kadına vurmaya çalıştığı, bir erkeğin ise elindeki büyük bıçakla çevreye bağırıp, hakaretler ettiği anlar yer aldı.