Sitede aidat zammı protestosu

Yayın tarihi: 4 Ocak 2022 Salı 8:29 am - Güncelleme: 4 Ocak 2022 Salı 8:32 am

Arnavutköy’de vatandaşlar bir sitedeki aidat zammını protesto etti. Site sakinleri ile yönetim arasında tartışma çıktı, olay yerine polis geldi.

Arnavutköy’de Hadımköy 4. Etap TOKİ konutlarında site yönetiminin aidatlara yaptığı yüzde 66’lık zammı site sakinleri protesto etti. Protestoda site sakinleri ile yönetim arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine siteye polis ekipleri geldi. Olay yerine gelen polis ekipleri iki tarafın arasında önlem aldı. Site sakinlerinin zaman zaman ‘yönetim istifa’ şeklinde slogan attığı görülürken kısa süreli arbede yaşandı. Çıkan arbede polis ekipleri tarafından kısa sürede bastırıldı.

Ayrıca binanın sığınak olarak kullanılan bölümlerinde duvarların bazı yerlerinin hasarlı bazı yerlerinin ise boyasının döküldüğü görülürken, gider borularından ise atık suların aktığı görüldü.

Sigaraya zam! İşte yeni fiyat listesi

“BURADA YAŞAYANLAR ASGARİ ÜCRETLE GEÇİNEN İNSANLAR”

Sitede oturan Erdoğan Gündoğan, “Buradaki anlaşmazlık site ile alakalı bir durum. site yönetimi 145 liralık aidatı 245 liraya çıkardılar. Burada yaşayanların hepsi asgari ücretle el işinde çalışan insanlar. Bu kadar para çok. Biz istemiyoruz. Bıraksınlar gitsinler başka biri gelsin. Zam yapacaksa da başka biri yapsın. Biz hakkı ne ise o kadar zam yapılsın istiyoruz. Burada güvenlik var herkes elini kolunu sallayarak içeri giriyor. O zaman güvenlik neden var” dedi.

“ENVANTER DEFTERİNİ VERMEDİLER”

Ayşe Arslan isimli bir site sakini ise, “Biz dün akşam envanter defterini istedik ama vermek yerine burada istifa etmemek için adeta uğraşıyorlar. İstifa etmemelerinin sebebi ise gelir gider tablosunu açıklayamamalarıdır” dedi.

TCDD’den tren biletlerine büyük zam

Türkiye yeni yıla dev zamlarla girdi