İstanbul’u sarsan cinayette öldürülenlerden biri İBB çalışanı çıktı! İmamoğlu açıklama yaptı

Yayın tarihi: 27 Mayıs 2022 Cuma 10:19 am - Güncelleme: 27 Mayıs 2022 Cuma 12:59 pm

İstanbul’daki bir apartmanda biri kadın 3 kişi ölü bulundu. İlk bilgilere göre Y.S.B., eski kız arkadaşı ile birlikte yaşadığı kişiyi öldürüp yaşamına son verdi. Yaşanan olayın ardından yaşamını yitiren kadının İBB personeli olduğunu söyleyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Çok acılı ve öfkeliyiz. Ne yazık ki gencecik bir çalışanımızı, Beril Varol’u erkek şiddeti aramızdan aldı” ifadelerini kullandı.

İstanbul’un Şişli ilçesi Fulya’daki 4 katlı binanın en üst katındaki daireden sabah saatlerinde silah sesleri duyuldu. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. İçeriye giren polis ekipleri, biri kadın 3 kişinin cansız bedenleriyle karşılaştı. Olay yerine gelen ölenlerin yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Polis olay yerinde bulunanların ifadesine başvurdu. İlk inceleme sonucu Y.S.B. (34) adlı saldırganın, eski kız arkadaşı olduğu belirtilen B.V. (28) ile birlikte yaşadığı Ö.A. (29)’yı öldürdükten sonra yaşamına son verdiği belirlendi. Olay yerinde inceleme devam ediyor.

KAYMAKAMLIK’TAN AÇIKLAMA

Şişli Kaymakamlığı’nın, yaşanan olayla ilgili yaptığı açıklama şöyle:

“Bugün sabah saat 07.00 sıralarında Fulya Mahallemizde tabanca ile açılan ateş sonucu “kasten öldürme ve intihar” olayı meydana gelmiştir. Olay yerine sevk edilen güvenlik güçlerimizce yapılan ilk tespitlerde; Şüpheli Yavuz Selim B. adlı şahsın; (Beril V.) isimli kadın ve (Ö.A) adlı şahsı silahla ateş etmek suretiyle öldürdüğü ve daha sonra aynı silahla intihar ettiği anlaşılmıştır. Olay yerinde (1) adet tabanca ve muhtelif sayıda kovan ile şüpheli şahsın üzerinden konuyla ilgili olduğu değerlendirilen “intihar notu” elde edilmiştir. Başlatılan tahkikat devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

İMAMOĞLU: ÇOK ACILI VE ÖFKELİYİZ

Fulya Mahallesi’nde 1’i kadın 3 kişinin öldüğü  “kasten öldürme ve intihar” olayı ile ilgili açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, öldürülen genç kadının İBB personeli olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Çok acılı ve öfkeliyiz. Ne yazık ki gencecik bir çalışanımızı, Beril Varol’u erkek şiddeti aramızdan aldı. Kendisine Allah’tan rahmet, sevenleri ve ailesine başsağlığı diliyorum. Bu şiddet, bu akıl, bu zihniyet bitsin, gitsin artık.”

Bisikletiyle gezerken öldürüldü