‘Uzman çavuş 17 yaşındaki çocuğa cinsel saldırıda bulundu’ iddiası

Yayın tarihi: 17 Temmuz 2020 Cuma 12:41 am - Güncelleme: 17 Temmuz 2020 Cuma 12:48 am

Batman’ın Beşiri ilçesinde 17 yaşındaki kız çocuğunun uzman çavuş M.O.’nun cinsel saldırısına maruz kaldığı iddia edildi.

Şırnak’ta 13 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan uzman çavuş A.A.’ya tepkiler sürerken Batman’ın Beşiri ilçesinde 17 yaşındaki İ.P. adlı kız çocuğu, şüpheli bir şekilde yaşamına son vermek istedi. İ.P.’nin M.O adlı uzman çavuşun cinsel saldırısına uğradığı iddia edildi.

Valiliğin ‘alkollü’ kılıfı yetmedi: Uzman çavuş tutuklandı

Çobanlık yapan bir ailenin 17 yaşındaki kızı İ.P. ateşli silah ile şüpheli bir şekilde yaşamına son vermek istedi.

Olayı öğrenen aile, İ.P.’yi Beşiri Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Yapılan ilk müdahalelerin ardından Batman’da özel bir hastaneye sevk edilerek ameliyata alınan İ.P., daha sonra yoğun bakıma kaldırıldı. İ.P.’nin hayati tehlikesi devam ediyor.

“ŞİKAYET ETMESİN DİYE 20 GÜN ALIKONULDU”

İddiaya göre İ.P., M.O adlı bir uzman çavuş tarafından cinsel saldırıya uğradı. İ.P’nin uzun süre M.O tarafından alıkonduğu da iddialar arasında. (MA)

Sosyal medyada birçok kişi #susmabatman etiketi ile olaya tepki gösterdi.

Şırnak’ta cinsel istismara karşı yürüyenlere polis müdahalesi

HDP BATMAN: LANETLİYORUZ

HDP Batman il örgütü resmi hesabından yapılan açıklamada “Beşiri ilçesinde şüpheli şekilde yaralanan 18 yaşındaki kadının uzman çavuş M.O. tarafından tecavüze uğradığı ortaya çıktı. Öte yandan M.O’nun kadını 20 gün boyunca alıkoyduğu da öğrenildi. Taciz ve tecavüz insanlık suçudur ! Lanetliyoruz ! #susmabatman #susmasırnak” denildi.

Şırnak’ta çocuğa istismar Meclis gündeminde