‘Sıradaki kim paniği…’

Yayın tarihi: 26 Mayıs 2021 Çarşamba 12:14 pm - Güncelleme: 26 Mayıs 2021 Çarşamba 12:16 pm

Sedat Peker’in görüşmelerini yayınladığı gazeteci Hadi Özışık ile Reşat Hacıfazlıoğlu’nun aynı pozda olması sosyal medyada alay konusu olurken, üçüncü ismin kim olacağı da merak ediliyor.

Yayınladığı videolarla Türkiye gündemini gündemi belirleyen organize suç örgütü lideri Sedat Peker, önce gazeteci Hadi Özışık’la daha sonra da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun ‘Tanırım’ dediği Reşat Hacıfazlıoğlu ile görüşmesini yayınladı. İktidara yakınlığıyla bilinen ‘gazeteci’ Fatih Tezcan da Sedat Peker ile görüştüğünü açıkladı.

Sosyal medyada Peker’in yayınlayacağı üçüncü görüşmenin kimle olacağı merak konusu oldu. Bir sosyal medya kullanıcısı konuyla ilgili, “Sedat Peker, Hadi Özışık’tan sonra Reşat Hacıfazlıoğlu’na ‘bizimla değılsın’ dedi Haftaya elenecek isimlerde bir ‘Acaba sıradaki kim’ paniği başladı” yorumunu yaptı.

Peker’in yayınladığı görüşmelerde Özışık ve Hacıfazlıoğlu’nun ellerinin ensede olduğu pozda olması da dikkat çekti. Sosyal medyada Peker’in paylaşımına pozla ilgili çok sayıda yorum yapıldı.

Bir sosyal medya kullanıcısı, “Omurga teşhisi yapıyor… Sağ el enseye doğru kafa desteği olunca… Sıkıntı” yorumunu yaparken, başka bir kullanıcı “Biri sizinle konuşurken elini ensesine atıyorsa sizi satmaya hazırlanıyordur. Bugün bunu da öğrendik” ifadesini kullandı.

İfşalar için Survivor benzetmesinde bulunan bir başka kullanıcı ise, “Bu haftada da adadan gidecek isim belli oldu” diye yazdı.

Konuyla ilgili bazı yorumlar şöyle: